Кръстили го Михаил след пророчески сън на майкатаС трета рожба

...
Кръстили го Михаил след пророчески сън на майкатаС трета рожба
Коментари Харесай

Трето дете се роди на пилота, чиято къща изгоря преди 20 дни в Брестник

Кръстили го Михаил след оракулски сън на майката

С трета рожба се снабди бойният водач от авиобаза Граф Игнатиево Петър Димитров, чиято къща изгоря на 24 февруари т.г. Съпругата му Константина му е родила наследник Михаил на 16 март след среднощ, похвали се фамилията, което наскоро се нанесе във ведомствено жилище в поделението.

Бебето е 3,8 кг и е дълго 51 см. Майката споделя, че ще стане борбен и мощен левент като татко си. Кръстила го Михаил след сън, до момента в който е била бременно. Иконата на Архангел Михаил оживяла при пламъците в къщата им в с. Брестник. Тогава Константина решила, че синът й ще носи името на светеца.

Семейството, което има две дъщерички, е на седмото небе от благополучие. Опитват се да не помнят сполетялата ги неволя и да съберат сили да продължат напред. На 24 февруари съпрузите и двете им деца били в дома си, когато усетили, че мирише на пушек. Пожарът лумнал от комина. Смятат, че осъществяването на строителството е било некачествено, а къщата им била от екологични материали. По време на случая брачната половинка на водача бе бременна в 9-ия месец. Къщата им изгоря изцяло, защото е правена най-вече с дървени материали. Семейството патило огромен заем, с цел да я построи. Цялата им мебелировка бе унищожена. След като се разчу за сполетялото ги злощастие, хиляди откликнаха с помощи. Военното министерство им обезпечи жилище в гарадока на Граф Игнатиево. Обикновени хора започнаха да изпращат средства, принадлежности от първа нужда и облекла за децата.

Все още не е разчистен теренът от опожарения дом в Брестник. Очакват се застрахователите да приключат с огледите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР