Красотата винаги е била важна за човека и се е

...
Красотата винаги е била важна за човека и се е
Коментари Харесай

Кои са най-желаните козметични процедури сред мъжете

Красотата постоянно е била значима за индивида и се е възприемала за като знак за обществени благоприятни условия и статус - както за дамите, по този начин и за мъжете. Затова по никакъв начин не е чудно, че в последните години броят на плановите козметични процедури нараства доста и при двата пола.

Според експертите по естетични интервенции, мъжете все по-често прибягват до козметични процедури, за да сведат до най-малко признаците на стареене и да покачат увереността си в персонален, обществен и професионален проект. Последни данни сочат почти 55% нарастване на процедурите при мъжете за интервала от 1997 година до 2018 година

А обяснението за това е просто. Да бъдеш моден и прелъстителен към този момент не се смята просто за суета - което прави мъжете по-спокойни да подобрят външния си тип. И, става известно, в устрема си към съвършенство, се стопират най-често на три съществени процедури.

Оформяне на челюстта

Изразителното лице може да се реализира елементарно посредством слагане на пълнител в челюстната линия. Специалистите споделят, че звездите от години прибягват до подобна процедура, с цел да наподобяват по-добре пред камерата. А в този момент от ден на ден мъже и в всекидневието също избират сходна намеса.

Често търсени са и операциите за отопластика - смяна на формата на ушите, за " покачване " на шията и лифтинг на лицето, наред с нехирургични процедури като слагане на ботокс и хиалуронова киселина.

Намаляване на гърдите

Дори и да звучи ненадейно, става известно, че това е процедура, набираща все по-голяма популярност сред мъжката половина от популацията.

Гърдите са една от частите на тялото, която мъчно реагира на диета и извършения. Гръдната тъкан, както и зоните с остатък на меки тъкани в междинната част на тялото могат да бъдат безвредно и дейно третирани посредством козметичната хирургия.

Увеличаване на размера

Увеличаването на пениса посредством слагане на импланти или инжектирането на хиалуронова киселина, за реализиране на по-пълен тип, е все по-процъфтяващо начинание в лекарския кабинет. Медицинските лица споделят, че правят всекидневно сходни процедури, като броят им даже доближава до четири-пет дневно.

Те даже са уверени, че през идващите 10 години увеличаването на размера на пениса при мъжете ще се трансформира в нещо напълно обичайно - сходно на слагането на импланти в женските гърди.

Все отново експертите означават и че към момента дамите са тези, които са непрекъснато " бомбардирани " с реклами и апели за хубост - освен това всяка секунда от всеки ден. Нещо, от което мъжете към момента са " пожалени ". Ето за какво те са и по-рационализирани във връзка с естетичните процедури. Поне към този момент, както означават от Huffpost.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР