Красотата на иракския фотограф и модел Омар Боркан Ал Гала

...
Красотата на иракския фотограф и модел Омар Боркан Ал Гала
Коментари Харесай

Най-красивият арабин бе изгонен от властите

Красотата на иракския фотограф и модел Омар Боркан Ал Гала дотам смути управляващите в Саудитска Арабия, че те го изгониха от страната. Мотивът е, че желаят да избегнат всевъзможни провинения, а " непотребната прелест на младия мъж се отразява зле на локалните девойки и дами ".

Този случай обаче добави спомагателна популярност към огромната известност на хубавеца. И Омар Боркан още веднъж бе приет за най-красив мъж, тъй като няма по какъв начин да се скрие, че безусловно е засипан от женско внимание. А някои, в разгара на бляна си, даже му вършат скъпи дарове, без да издават името си.

Иракчанинът е изключително сполучлив в обществените мрежи, с помощта на което натрупа забележителни суми в банковата си сметка. Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на стилния подиум коства на организациите милиони долари, които наред попълнят финансите на Омар. Така той се радва на първокласни къщи в Дубай и Ванкувър, а също по този начин има голям автопарк с съвременни скъпи возила.

Омар признава, че не минава и ден без някоя дама да му признае възприятията си на страницата му в инстаграм. Но красивият арабин е правилен единствено на една жена: той е бясно влюбен в законната си брачна половинка - саудитската дизайнерка Ясмин Оуейда. Двамата живеят в Канада, където отглеждат сина си Дияб.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР