Красотата на чаровната актриса и модел Диляна Попова, която е

...
Красотата на чаровната актриса и модел Диляна Попова, която е
Коментари Харесай

Телефонистката от Оркестър без име покори и Сърбия

Красотата на чаровната актриса и модел Диляна Попова, която е част от най-големия мюзикъл, юридически в миналото у нас ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ, бе оценена уместно и от западните ни съседи.

Телефонистката от комедийния театър, който ще има второ зрелище на 28 април в Арена Армеец, провокира нечуван интерес измежду почитателите на една от най-големите сръбски звезди на музикалната сцена - Саша Ковачевич. Поводът е новият клип на поп изпълнителя, в който Диляна е в ролята на неговата обичана.

Премиерата на прочувствената балада „ Bez tebe me nema “ бе едвам преди три дни, само че към този момент дава обещание да се трансформира в огромен шлагер. Само за броени часове в уеб страниците за видеосподеляне и обществените мрежи песента събра близо 2 млн. гледания и редица положителни мнения, множеството от които по адрес на красивата българка.

Самата Диляна също показа в страницата си в Instafram новото парче, а посланието, което остави под видеото е: „ Новото видео на моя сръбски другар sashakovacevic. За мен бе наслаждение да работя с теб! “

Другата забавна вест е, че след желаните от Ковачевич Тайланд и Лондон като обичани дестинации за фотоси на своите високобюджетни клипове, в този момент поп артистът избра точно София като локация за фрагментите на видеото. Това в композиция с присъединяване на Диляна Попова в него безспорно ще направи парчето извънредно известно и харесвано освен в Сърбия, само че и у нас.

Клипът може да видите във ВИДЕОТО долу
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР