Красотата може и да спаси света от война (в исторически

...
Красотата може и да спаси света от война (в исторически
Коментари Харесай

Истинска мъка! Самотна моделка не може да намери гадже, защото била много красива

Красотата може и да избави света от война (в исторически проект това въобще не е вярно), само че хубавата осанка може да носи след себе си самотност. Факт е, че доста девойки в днешно време се оплакват, че не съумяват да си намерят съществено гадже, тъй като мъжете ги възприемат за прекомерно красиви и се плашат от тях.

Поне такава е историята на 27-годишната моделка Елизабет Мари Шевалие от Калифорния. Лизи има много сполучлива кариера на фотомодел, снимала се е в едни от най-популярните мъжки списание, само че все не съумява да открие същинската обич. Моделката върви по срещи и се среща с доста евентуални сътрудници, само че все попадала на несъответствуващи и комплексари.

Виж още: Ходи ли без долни дрехи певицата EVA? Инфлуенсърката продължава с палавите откровения

" Отблъсквам евентуалните си гаджета, тъй като съм висока, красива и имам доста мощен темперамент. А аз в действителност съм доста блага и любяща. Ако момчетата отделят време да ме опознаят по-добре, ще схванат това ", разкрива самотната, само че красива Елизабет.

Хубавицата обаче мъчно намира и другари измежду дамите, които пък ѝ завиждали и се страхували, че ще им открадне гаджетата. Ех, несретен и сложен живот води Лизи, която има над 2 млн. почитатели в Instagram. Не може обаче да се живее единствено с почитатели и работа пред обектива. Трябва си здрава мъжка ръка, която да я сложи на мястото ѝ. Така де... в домашна конюнктура.

Виж още: Жега посред зима! Жената на Тото от СкандаУ сподели сочни форми 

Елизабет описа за празненство, на което била и се заговорила с другар, само че когато гаджето му ги видяла... може да си визиите последвалото. Моментално вдигнала гневен скандал на момчето и му държала сметка.

Моделката обаче не се е отказала от любовта. Тя е уверена, че ще я откри и ще продължи да я търси постоянно, тъй като има вяра, че и за нея ще има щастлива развръзка.

" Възрастта няма значение за мен, както и работата му, стига да е сполучлив и буен. Той просто би трябвало да се приближи и да каже: " Здравей, красиво момиче, мога ли да те поканя на среща? ", споделя Елизабет.

Думите ѝ ни обнадеждават, тъй като това значи, че всяка люлинска батка има късмет с дългокраката Лизи, която очевидно към този момент няма огромни искания. Пък тя ще заплати за ремонта на панелката, ще постави ново (незаконно) остъкление и ще заживеят щастливи в Люлин 3.

Изображение: https://www.instagram.com/marieechev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР