Красотата може и да спаси света, но хубавата външност може

...
Красотата може и да спаси света, но хубавата външност може
Коментари Харесай

Модел с греховно секси тяло се оплака, че е самотна /снимки/

Красотата може и да избави света, само че хубавата осанка може да носи след себе си самотност. Факт е, че доста девойки в днешно време се оплакват, че не съумяват да си намерят съществено гадже, тъй като мъжете ги възприемат за прекомерно красиви и се плашат от тях, написа каналът "Extraordinary people " във vbox7.
Поне такава е историята на 27-годишната Елизабет Мари Шевалие от Калифорния, която има много сполучлива кариера на фотомодел, снимала се е в едни от най-популярните мъжки списания, само че все не съумява да открие същинската обич. Моделът върви по срещи и се среща с доста евентуални сътрудници, само че все попадала на несъответствуващи и комплексари.
"Отблъсквам евентуалните си гаджета, тъй като съм висока, красива и имам доста мощен темперамент. А аз в действителност съм доста блага и любяща. Ако момчетата отделят време да ме опознаят по-добре, ще схванат това ", разкрива красивата, само че самотна Елизабет.
Хубавицата обаче мъчно намира другари и измежду дамите, които пък ѝ завиждали и се страхували, че ще им открадне гаджетата. Въпреки че има над 2 млн. почитатели в Instagram, тя споделя, че не може да се живее единствено с почитатели и работа пред обектива.
Елизабет въпреки всичко не се е отказала от любовта. Тя е уверена, че ще я откри и ще продължи да я търси постоянно, тъй като има вяра, че и за нея ще има щастлива развръзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР