Красотата е субективно понятие – една жена е прекрасна за

...
Красотата е субективно понятие – една жена е прекрасна за
Коментари Харесай

3-те най-големите заблуди за красивите жени

Красотата е субективно разбиране – една жена е прелестна за един и безлична за различен. Но всички добре знаем, че съществуват девойки, за които няма по какъв начин да кажем, че са грозни.

Те са стройни, с прелестни извивки, хубаво лице, хубава коса, общо взето мъчно можеш да им намериш минус (не, че в случай че решиш, няма да го направиш, де).

Точно за тях се носят легенди и митове, които са меко казано нелепи и в които въобще не трябва да имаме вяра.

Ето 3 от тях.

1. Красивите дами мислят единствено за парцалки и смазки . Ами то съвсем всяка жена мисли за това. То е както мъжете се вълнуват от спорт, коли и бира. Освен това тези девойки също се стремят към обич, другарство, триумфи в живота и ред естествени неща, несвързани с тяхната визия.

2. Красивите дами са тъпи . Да окачествиш една жена като глупава, единствено тъй като наподобява добре, те прави теб глупавия. Не нея! Интелектът няма нищо общо с хубостта. Ако беше по този начин, значи всички не до там симпатични девойки щяха да са гении.

3. Красивите дами в никакъв случай не са самотни. Всъщност е тъкмо противоположното. И то с помощта на предразсъдъците. Много момчета не смеят да се приближат до такава жена, а тези, които го вършат, нормално са си безспорни женкари. А и като сложим обстоятелството, че на тях постоянно се гледа като на „ титли “, сами можем да се сетим какъв брой тъкмо НЕ самотни са.

Защо ни е значимо да знаем всичко това? Защото е извънредно време да спрем да окачествяваме хора, които не познаваме. Защото по този начин някой може да изпусне правилен другар или даже огромната си обич. Нека просто даваме късмет на хората, преди да ги съдим.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР