Красота пищност, цвят и текстилно разнообразие шумяха в балната зала

...
Красота пищност, цвят и текстилно разнообразие шумяха в балната зала
Коментари Харесай

Модата и бизнеса си дадоха среща в Лондон

Красота помпозност, цвят и текстилно многообразие шумяха в балната зала на най-престижния частен клуб The Lansdowne в столицата на Нейно Величество. Организаторът лорд Евгени Минчев и създател на страницата Гилотина разяснява гостите от първа ръка, въвеждайки ни внимателно по стръмните извивки на аления килим. Червено, изумрудено и железно сиво бяха предпочетените от гостите на благотворителното събитие.

КРИСТИАНО НА ЕДНА НОГА С ПРИНЦЕСА РОМАНОВА




Руската принцеса Олга Романова опита да остане настрана от светлините на рампата бивайки облечена строго и с доста усет. Фамилните диаманти красяха шията и а блестяща синкава рокля допълваше очарованието. Бизнесдамата Елена Кристиано водеше стилния церемониал с черна рокля и колие с брилянти и изумруди, които се повтаряха в гривната и обеците. Адвокат Галина Петрова показа българската група с доста великолепие и помпозност, което хареса на стоящите до нея лейди Колин Кембъл и лейди Керъл Кафин-Парсънс, по своему допустими в избора си. Внимание заслужава съумялата в английската столица Теодора Жилкова,чиято черна рокля бе идеална за мотива. Актрисата от сериала Ало, ало Вики Мишел изпъкваше с ордена си Member of British Empire, който стоеше стилно на черно-бялата и рокля. Финалистът от шоуто на Доналд Тръмп Стажантът Раеф Бжиау бе заслужен джентълмен, само че дамите наоколо видяха мощния му грим, който би могъл да бъде показан и за загар.

ФИОНА ДАВИДОФ С КОПРИНА СРЕЩУ ХАЯТ




Светската персона и последовател на фамозния жанр Давидоф Фиона, бе една от сензациите на бала. Като разчувствана седемцветна дъга, роклята и отекваше в аристократичните тавани на клуба, създаваща усещане за преждевременно фешън решение. Тежките коприни бълбукаха от пресилените цветове и даваха преимущество на София Мария Хаят, чиито пайети изпълваха с отражения залата. Г-ца Хаят,чиято аналогия с Мария Илиева е явна, държа преимущество пред множеството дами с ведрото си държание и сексапил. Всички те, дружно с останалите присъстващи на фрагмента, получиха награди Приятел на България, което ги отличи за тяхната обвързаност към страната ни. Младата коафьорска звезда на Англия Хиро Мийоши бе прецизен в своя смокинг, до момента в който представителката на Британския Кралски Легион Тереза Грийнър бе по едно и също време занимателна, необикновена и прекомерна в своята резедава рокля. Въпреки забавната и фешън позиция, тя насочи най-прекрасни благопожелания към България от името на легиона.

Д-Р СМИЛОВ НАЙ-УХАЖВАН НА БАЛА




Проспериращият стоматолог на богатите и известните доктор Смилен Смилов направи усещане на деликатен джентълмен и изискан предприемач. Смокингът му заключи най-приоритетните естетски параметри при мъжете а достойното салонно държание докара до блестящи оценки и похвали. Съпругата му бе безупречен компаньон - самата тя излъчваща лично наличие с рокля, почтена за взискателните английски салони. Девойките от групировка Фолклорна магия напомняха от самото начало за българския обичаен жанр, за обилното изражение на нашенската душа, минала тестванията на вековете и останала непокътната, само че развита.

КАРАВЕЛОВА ПЪРВА ИЗМЕЖДУ РАВНИ




Бизнесдамата Славка Каравелова бе безспорната кралица на бала. Всички бяха единомислещи, че нейната рокля от изумрудена тафта е величествена. Каравелова бе и най-активна в благотворителното наддаване, като макар заслуженото внимание, тя избра да остане дискретна на масата си. Вярна на своята обич към аристократизма, госпожата бе в компанията на също по този начин елегантния лорд Брайън Дейвидсън, предпочел довечера да покаже обществено ордените си. Прическата му-младежка и пъргава, позволяваше дамите да се усещат в свойска компания. Бизнесдамата Диана Петрова бе потънала в дантела, която можеше да бъде прикрита с един шармантен шал за малко повече въображение.

ВАРЧЕВ СТИЛЕН НА МАСА БЪЛГАРИЯ




Британско Българския Бизнес Бал в Лондон стана причина достопочтенният финансист Бисер Варчев също да изпъкне със своята грациозност. Разбира се, папийонката му в никакъв случай не е на място, а в тази ситуация тя се държеше като кредитна карта и като че ли търсеше постерминал с цел да извърши заплащане. Извън това другарско съпоставяне, Варчев бе брилянтен джентълмен и представител на страната ни във Англия. Той бе и един от господата, връчил премията Приятел на България, като бе настанен на почетната маса България. Дамата му, въпреки да привличаше погледите на обожатели, държеше къса отдалеченост до кавалера си. Брилянтните танцьори от Фолклорна магия прибавяха още шаблонност към бала.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР