Краснодар разгроми с 3:0 като гост Уфа и показа, че

...
Краснодар разгроми с 3:0 като гост Уфа и показа, че
Коментари Харесай

Впечатляващо начало за Краснодар

Краснодар разгроми с 3:0 като посетител Уфа и сподели, че през новия сезон още веднъж ще е измежду водещите тимове в Русия. Реми Кабела изигра доста мощен мач и вкара два гола за " биковете ", а един път се разписа и Маркус Берг. Тимът на Мурад Мусаев можеше да реализира и още по-гръмка победа, в случай че не бяха няколкото значими намеси на стража на домакините Александър Беленов.

Краснодар имаше превъзходство от самото начало, само че до почивката пропусна 2-3 положителни благоприятни условия да поведе. Единственият късмет за Уфа пък се откри пред Вячеслав Кротов, само че неговият удар беше избавен от Матвей Сафонов.
В 49-ата минута Берг уцели гредата с глава и това единствено подсказа, че натискът на гостите ще става все по-силен. В 53-ата минута Вандерсон подаде на Кабела и французинът даде преднина на " биковете " с прекрасен шут от границата на наказателното поле.

Веднъж оказали се догонващи, домакините нямаха отговор и доста бъроз получиха нови два гола. В 63-ата минута Кристофер Олсон напредна по десния фланг и откри Кабела, а той още веднъж показва майсторство при завършващия удар - 0:2. Само две минути по-късно Вандерсон центрира към Маркус Берг и шведският деец с лекост опъна мрежата.
След изиграните досега мачове от първия кръг Краснодар оглави класирането с помощта на головата си разлика. Следващият мач на " жителите " е посещение на Локомотив (Москва).

На Уфа следва аудиенция на Арсенал (Тула).

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 1 кръг, неделя 9 август  Уфа 0:3краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР