Красиво и романтично предложение за брак на височина от над

...
Красиво и романтично предложение за брак на височина от над
Коментари Харесай

Романтично предложение за брак 50 метра над земята в „Един за друг“

Красиво и сантиментално предложение за брак на височина от над 50 метра изненада една от участничките в обичаното фамилно предаване „ Един за различен “. Виктория сподели „ Да “ на Явор, който събра смелостта да сбъдне фантазията на своята годеница по нетрадиционен метод. Той коленичи пред Вики на нестабилна платформа и й зададе съдбоносен въпрос. Въпреки че двойката не съумя да се оправи с тестването, двамата получиха скъпа премия – заричане за дълъг и благополучен взаимен живот.

Двойката влезе в предаването със поръчка да даде втори късмет на връзката си. Виктория и Явор са дружно от 10 години и имат щерка. След като се постанова да преглътне неналичието на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за нежната половинка прелива след нежеланието му за второ дете и тя взема решение да приключи връзките им. Следва разлъка от половин година, само че двамата намират още веднъж пътя един към различен и влизат в „ Един за различен “, с цел да се преоткрият и затвърдят и любовта си.

По-сплотени от всеки път на ръба на пропастта бяха двойките в последното съревнование преди огромния край на следващия ден вечер. Мъжете бяха опора на своите половинки, които трябваше безусловно да им се доверят. Димана и Христо се оправиха най-бързо, а Габи и Десо имаха проблеми в края на играта и приключиха последни. Виктория съумя да събере всички осем картончета, само че в края на платформата залитна и падна от гредата. Въпреки това всички четири двойки не престават към идващото предизвикателство.

В идния епизод довечера участниците ще преживеят вълнуваща среща със специфични посетители - финалистите от сезон 1 Елена и Пламен и спечелилите в третия сезон на предаването Симона и Борислав. В навечерието на огромни край, двойките ще получат друга огромна изненада – ще имат опцията да се срещнат с най-близките си. Te ще прекарат деня преди най-важната борба в уюта на личните си домове, заобиколени от любовта и поддръжката на обичаните им хора. Как ще ги посрещнат, не пропукайте от 20:00 ч. по NOVA.

Кой ще бъде огромният победител? Грандиозният край в сезон 4 на най-романтичното предаване „ Един за различен “ гледайте на следващия ден вечер -  20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете на „ Един за различен “, и формалния на предаването.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР