Красивите жени са чудесни – те радват очите на мъжете,

...
Красивите жени са чудесни – те радват очите на мъжете,
Коментари Харесай

10 причини един мъж да избере грозна пред красива жена

Красивите дами са чудесни – те радват очите на мъжете, а още по-страхотно е в случай че радват и ръцете им.

Да бъде с красива жена е предизвикателство за всеки мъж, което носи своите преимущества – тя е лъскаво бижу към мъжкото его, само че и дефекти – подозрения, неустановеност и ревнивост. Точно тук на помощ идват не-чак-толкова-красивите-жени. Или да си го кажем в прав текст – грозните.

В помощ на изстрадалото мъжко съсловие порталът БГ Татко предлага няколко извънредно мощни аргумента в интерес на това всеки мъж да избере грозната жена пред красивата. Какво ще се случи със свободните хубавици тогата обаче… това е въпрос, който към момента остава без отговор.

10. Ще те ценят повече

На всеки мъж му се е случвало най-малко веднъж да бъде с хубавица, на мен даже повече, по тази причина мога да бъде почтен: красивите дами те карат да се чувстваш неловко и непрестанно да се чудиш „ а аз прелъстителен ли съм задоволително? “.

Колкото повече сантиментални и скъпи дарове хвърляш на масата, толкоз повече започваш да губиш от самоуважението си. А и тази непрекъсната усмивка и удивление, които е привикнала да получава от всеки мъжки взор – това в действителност е изтощително.

Обаче, в случай че заменяем функциите, нещата стават много по-приятни – превръщаш се в нейният господ, а не си следващият мирянин в царството й.

9. Сексът е необикновен

Тя е прекомерно секси – а секси богините в никакъв случай не си дават кой знае какъв напън в леглото. Тя от дълго време се е научила, че е задоволително просто да участва.

Ако се срещаш с сегашна или бъдеща моделка, сексът ще е тестване – непрестанно ще се чудиш по какъв начин да я зарадваш, до момента в който най-после я задоволиш до краен лимит. И когато спреш за миг да си починеш, ще откриеш, че ти не си получил съвсем нищо.

А грозната жена знае всевъзможни „ мръсни “ номерца в леглото, тъй като се е налагало да поддържа половия си живот на равнище. Просто се е наложило да се научи по какъв начин да доставя наслаждение на мъжете, с цел да ги държи по-близо до себе си. И това работи.

8. Хората ще си мислят, че си извънреден

Когато си с грозна жена, всички в близост ще са уверени, че ти си извънредно доблестен мъж. Ти си този, който вижда вътрешната хубост, а не се вълнува единствено от лъскавата обвивка.

Забележка за дами: Обратното не е правилно. Ако ви забележим с противен мъж под мишница, ще си помислим, че той просто е богат, а вие се интересувате само от парите.

7. Другите мъже няма да мислят, че си рисков за тях

Има мъже, които постоянно са заобиколени от красиви дами и това заслужава удивление. Да бъдеш другар с подобен мъж обаче въобще не е за препоръчване.

Едва ли ще го поканиш петък вечер за по бира, тъй като знаеш, че той ще грабне най-хубавите дами за себе си.

Даже и да си се оженил за красивата жена, в никакъв случай няма да можеш да й имаш доверие, когато той се мотае в близост, нали?

6. Ревността няма да те погълне

Ако си с красива жена, ще се побъркаш от цялото това мъжко внимание към нея. На шефа, на сътрудниците, на улицата, на приятелите и роднините – на кого в действителност можеш да имаш доверие?! Та, тя е толкоз красива и секси?!

Ще си заобиколен от мъже, които я желаят непрестанно. А с грозната жена, най-малко на доктрина, имаш по-малки учредения за параноя.

5. Красивите дами не са забавни

Красивите дами нямат проблеми в живота, на тях всичко им се случва естествено и елементарно, и не се постанова да построяват някаква изключително комплицирана персона.

Да, всички женски списания по всякакъв начин се пробват да ни убедят, че красивиците имат комплицирана персона, само че това е доста надалеч от истината.

Красивите дами са обикновени и те в никакъв случай няма да придадат нещо в допълнение към обществения ти облик, с изключение на външния си тип. А и за какво да го вършат, откакто всички в близост им се усмихват и им отварят вратите.

4. Ще имате общи ползи

Красивите дами идват от положителни и богати фамилии, които години наред влагат в нейната хубост. Тя знае по какъв начин да се грижи за външния си тип, по какъв начин да си купува хубави облекла, по какъв начин да си прави косата и ноктите…

Грозните дами обаче, е трябвало да „ слязат “ на равнището на мъжете. Те се интересуват от футбол, пият бира, карат кола, а не ги возят непрестанно и въобще са доста по-добра компания.

3. Няма да се тревожиш за усещането, което създаваш

Ако отиваш на среща с жена, която е като че ли е изскочила от някое списание, ще внимаваш непрестанно какво казваш, какво правиш и дали ти е сресана косата.

Ще ти се коства, че в случай че за миг се отпуснеш, тя към този момент няма да те харесва подобен, какъвто си.

Затова ще се постанова да се правиш на някой различен и непрестанно да се опитваш да докажеш, че и ти си съвършен.

2. Хората ще си мислят, че знаеш нещо, което те не знаят

Ако си изцяло благополучен с грозната си жена, другите мъже по този начин и няма да схванат какво се случва.

Ти ще си този постоянно усмихваш се на живота сътрудник, който нищо в никакъв случай не го тревожи. Може би си научил нещо за живота, което другите към момента не са? Мистерия.

1. Алкохолът усъвършенства секса

За тези, които не знаят: пияните дами са неудържими в леглото. Можеш да правиш всичко с тях, а това, което те ще създадат, ще ги накара да се засрамят, в случай че си го спомнят на сутринта.

От друга позиция алкохолът трансформира оценката за хубостта на дамите и грозната жена ненадейно усилва своята хубост. Ще ти се коства, че самата Мис Ангола е в леглото до теб.

А вие двамата по едно и също време сте сценаристи, оператори и участници в порно филм…

Това несъмнено няма да е истина, в случай че Мис Ангола фактически е до теб в леглото. Колко по-хубаво от това може да стане?! Не може.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР