Красивите и умни момичета от пловдивския Note Quartet готвят за

...
Красивите и умни момичета от пловдивския Note Quartet готвят за
Коментари Харесай

Note Quartet по съпките на Сексът и градът в нов клип

Красивите и умни девойки от пловдивския Note Quartet готвят за 30 юли премиера на първото си авторско парче, към което има записан клип.

Песента „ Искаш ли с мен” ще бъде пусната по едно и също време по всички вероятни онлайн платформи.

На фейсбук страницата си те са сложили и линк за pre-save в Spotify. Текстът и музиката е на Антоанета, Цвета, Златина и София от квартета.

Режисьор на клипа е Ахмед Емин, който още е прочут като Maxxseed. Българинът, който работи в Лондон, е създател „ Да или не” на Криско и „ Гладен” и „ Имам човек” на Ицо Хазарта.

В пловдивския квартет влизат вокалистката Антоанета Бошнакова, арфистката София Колева, цигуларката Цвета Шопова и флейтистката Златина Георгиева.



Клипът е сниман на три местоположения. Първата е в Пловдив. Другата е на яхтеното пристанище в Созопол, а третата е в Лозенец.

Историята споделя четири приятелки потеглят за морето, тъй като едната има флирт там. Сюжетът припомня за митарствата на дамите от „ Сексът и градът”.

„ Искаш ли с мен” приключва с хепиенд в Лозенец.

Снимките са били много комплицирани на трите лолкации. Оператор на клипа е пловдивчанинът Боян Ставрев.

Note Quartet е една от най-динамичните пловдивски обединения.

Антоанета е 6-и курс медицина, а Цвета приключва финанси в УНСС. Златина е следвала в Италия, а четвъртата в квартета – София, е випускник на АМТИИ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР