Красивата Зара, която стана популярна с участието си в първия

...
Красивата Зара, която стана популярна с участието си в първия
Коментари Харесай

Зара от Big Brother захвърли токчетата, скъпите дрехи и си хвана ново гадже

Красивата Зара, която стана известна с присъединяване си в първия сезон на Big Brother, показа в Инстаграм, че се намира в извънредно добър интервал от живота си и се усеща щастлива. Зара, която неотдавна се разведе, показа в нов пост, че към този момент има нов мъж до себе си, само че не разкри неговата идентичност.

В момента Зара живее на остров Бали, Индонезия и споделя, че доста промени са настъпили. Изминал е цялостен месец, откогато се е преместила и се отдала на всевъзможни удоволствия на това райско кътче. Тя продължава с йога практиките си, само че е присъединила сърфинг.

Виж още: Защо поп-фолк артисти анулират участията си в разгара на сезона? 

" Осъзнах, че преди повече от месец дойдох в Бали, само че почтено казано го чувствам по този начин, като че ли бе преди седмица. Прекарвайки дните си тук, започнах да мисля за тези неща от " действителния свят ", който сигурно не ми липсват, като: Кантарът. Откакто съм тук не съм се теглила, не съм следила калориите, които одобрявам. Не мисля, че съм качила килограми, само че даже и да е по този начин, усещам се отлично в тялото си ", написа и Зара и добавя, че е захвърлила високите токчета и в този момент просто не носи обувки. Дизайнерските облекла, чакането по опашки и търсенето на място за паркиране - все неща, за които сега не мисли.

Виж още: Кит Харингтън проговори за проблемите с психическото му здраве след " Игра на тронове "

" Замърсеният въздух. Носенето на грим. Изглежда, че единствените неща, които ми липсват, са: приятелят ми, работата и клиентите... Ако намеря метод да ги преместя тук, ще бъде прелестно ", написа още Зара, която наподобява в действителност се е отдала на цялостен релакс сега.

Виж още: Лято по инфлуенсърски: Изи и Емил Конрад отидоха дружно на море и стана ужасно... забавно 

Изображение: https://www.instagram.com/zara_watson_/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР