Красивата вдовица на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна впечатли последователите

...
Красивата вдовица на бизнесмена Стефан Шарлопов – Бояна впечатли последователите
Коментари Харесай

Красивата вдовица на Шарлопов си живее живота: Време е за сватба!

Красивата вдовица на предприемача Стефан Шарлопов – Бояна впечатли почитателите си за следващ път с умопомрачителна визия. Блондинката заприказва за женитба и сподели чудна, ефирна рокля, която разкрива нежните й черти и съблазън.
„ Време е за женитба “, написа единствено Бояна Шарлопова към фрагментите, а от мненията под тях излиза наяве, че съгласно виртуалните й другари точно тя ще прикове вниманието на сватбата, с изключение на булката. А коя е булката, към момента не излиза наяве.
Дали Бояна Шарлопова ще бъде придружавана на сватбата от някой специфичен нов мъж в живота си или ще разчита на дамска компания, ще изчакаме, ще забележим, при идващите фрагменти, които хубавицата евентуално ще показа с почитателите си в мрежата.
Блондинката сигурно има потребност от радостни събития в живота си, откакто годината за нея не потегли по никакъв начин добре. Припомняме, че вдовицата на Шарлопов и доведената й щерка Ева се разделиха професионално и към този момент не ръководят дружно фамилната империя. Най-голямата дъщеря на богатия хотелиер от първия му брак, беше изпълнителен шеф на „ Шарлопов Груп “ още преди Бояна да влезе в бизнеса, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР