Красивата Симона Тодорова два пъти си е тръгвала от квартирата

...
Красивата Симона Тодорова два пъти си е тръгвала от квартирата
Коментари Харесай

Красивата Симона два пъти си тръгвала от Михаил преди кървавото убийство в Слънчев бряг, ето какво ще предприеме екзекуторът на бизнесмена

Красивата Симона Тодорова два пъти си е тръгвала от квартирата на Михаил Станчев, който е арестуван за кървавата драма в Слънчев бряг. В събота вечер той екзекутира предприемача Коста Николов в първокласния му „ Мерцедес” пред хотел „ Сън Вилидж”, а по-късно простреля Симона в лявото слепоочие. По-късно мъжът беше арестуван на границата с Турция. Според проверяващи, претекстът за стрелбата е необуздана ревнивост по отношение на девойката, написа " Бургасинфо ".

Шокиращи СНИМКИ 18+ от първите секунди след прострелването на съдбовната Симона от влюбения убиец Михаил

Към момента положението 22-годишната Симона, която беше простреляна в главата, остава устойчиво. След случая момичето бе откарано в УМБАЛ Бургас в кома, а екип неврохирурзи я оперира до 3 часа сутринта в неделя. Тя бе сложена под медикаментозна кома, а в сряда следобяд стартира да се връща в схващане. В момента диша независимо и е в схващане. Лекарите се надяват в идващите дни да стартира нейното социализиране или опити за вербална връзка със заобикалящите я. Все още е рано да се каже какви са уврежданията и какъв брой време ще продължи възобновяване й, само че виталните й индикатори все още са постоянни, което е триумф.

По думите на адв. Кацарски Михаил няма да апелира мярката си за неотклонение – задържане под стража. Според бранителя му младият мъж съжалява за убийството на предприемача и стрелбата по Симона. В правосъдната зала самият Михаил съобщи, че не знае за какво е стрелял в девойката и не си спомня.

„ Симона и Михаил са живели дружно 7 дни при започване на месец май в неговата квартира в Слънчев бряг, по-късно тя е напуснала. После се е върнала за още два дни, само че още веднъж си е тръгнала.

С Михаил не са се карали, единственото недоволство от нейна страна е, че работодателят й я тормози”, споделил за БургасИНФО бранителят на Михаил Станчев – адв. Красимир Кацарски. Работодателят на момичето е 54-годишният предприемач Коста Николов, собственик на игрални зали и казина, който по данни на проверяващите от една страна е бил недодялан със Симона, а от друга любезен, като я е канел на срещи и вечери. Именно към него полетяха патроните, изстреляни от Михаил.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР