Красивата приказка между звездата от София - ден и нощ,

...
Красивата приказка между звездата от София - ден и нощ,
Коментари Харесай

Лео Кадели криел с години любовница, мамел жена си Бетина още преди да се роди синът им

Красивата приказка сред звездата от „ София - денонощно ”, строителен бизнесмен и благотворител Лео Кадели и журналистка Бетина Михайлова завърши с крушение след няколко години на раздели, мимолетни събирания, неизпълнени обещания, дълги диалози и най-много несходство в характерите.
Някогашната кореспондентка на Би Ти Ви, чиито първи изяви почнали в дупнишката кабеларка, решила да постави точка в връзките си с известния албанец. Причините за раздялата им не били една и две. Бетина се дразнела, че Лео Кадели постоянно отсъства от у дома по бизнес отговорности из цялата страна. Телефонът му бил разполагаем на бедстващи жители надали не непрекъснато. Мъже, само че и дами го канели на среща, с цел да обсъдят всевъзможни предложения – от намирането на заслон до разнообразни бизнес предложения. Кадели откликвал съвсем постоянно.

Бетина заподозряла, че албанецът я мами още при започване на връзката им преди близо 5 лета , въпреки че той се кълнял във честност. Фактите показвали други неща. Често телефонът му стоял извърнат с лице на масата или бюрото, с цел да не се вижда кой го търси. В един миг Лео поставил и код, евентуално с цел да не може майката на втория ми наследник Давид да рови в мобилката в припадък на ревнивост. Бетина получила и намеци от близки на фамилията й, че Лео се държи много другарски и с други дами. Отношенията му постоянно прекрачвали другарските. Той бил повече от джентълмен към дамите и ги предразполагал по този начин, че сами да го търсят за щяло и нещяло, тъй като си мислели, че могат да заемат мястото на чаровната Бети.

Красивата журналистка стискала зъби, тъй като била бременна и си мислела, че откакто роди и откакто мъжът й към този момент има огромен наследник – Лео, идващо от Леонидис, който живеел с майка си в Карлово, благоверният й ще си седне на задника, което обаче не станало.

Кадели продължавал да флиртува и да получава късни есемеси, които надалеч не били на бедстващи хора, а на палави дами, които били коя от коя по-напористи. Оказа ли се, че ангелите на албанеца били безнадеждно слаби. Той за трети път се привързал към българка, за която бил на мнение, че е дамата на живота му. Личността й пазел в загадка, тъй като се тормозил, че някой може да я нарани словесно, до момента в който той имал откровени усеща към нея.

Бетина Михайлова понасяла другата, до момента в който не пристигнала „ точката на шупване ”. Телевизионерката, която напуснала публицистиката, с цел да се посвети на мъжа си и фамилията си, споделила, че повече няма да търпи сходна подигравка. Тя била възмутена, че мъжът й прескача като котарак от жена на жена, без да се преценява, че имат малко дете и проспериращ фамилен бизнес.

В едно с Лео, бащата и чичото на Михайлова се занимавали с изкупуване и ремонт на остарели къщи в село Мламолово. В такава къща вървяла и идилията на Бети и Лео, преди русокоската да реши да постави завършек на връзката им, редят горещите клюки. Албанецът не бил сюрпризиран от решението й, тъй като диалози по тематиката били водени преди има-няма две лета. След като взаимно се плашели с разлъка, нямало какво по-лошо да се случи, с изключение на да скъсат оковите на брака, както и станало.

В името на детето траяли да се събират дружно на празници, само че и това се оказало трудно. Давали тип на щастливи, с цел да не страда хлапето и да не ги одумват хората. Когато сапуненият балон се спукал дефинитивно и станало ясно, че няма по какъв начин да бъдат под един покрив, тъй като всеки има право на благополучие, решили да разгласят новината обществено.

„ Бетина е една страхотна майка и съм сигурен, че по този начин ще остане и в бъдеще. От 2 години сме решили, че сме безусловно разнообразни хора като нрав и визия за живот. Разбираме друго думите „ дом ” и „ посетители ”. За жал, не успяхме взаимно да вършим взаимни отстъпки и преди 2 години взехме решение да не сме дружно, само че се наложи да живеем под един покрив понякога, поради детето. Давид ще получи двойна обич, двойно внимание и всичко останало по две.  От мен ще продължава да го има, стига да ми бъде разрешено да го виждам ”, разгласи Лео Кадели, който е глава на известната платформа за щедрост „ Приятели, помагайте ”.

Преди някоко години той и бащата на Бетина купили жилище, което писали на нейно име. Поделили си средствата, тъй като Лео решил, че по този начин е редно,  а и към този момент някогашният му тъст нямал срещу.

Роденият в албанския град Лежа през 1981 година Лео Кадели идва в България преди 18 години, като преди този момент е на гурбет в Гърция, където научава документално и говоримо гръцки. Влюбва се в нашенка от Карлово, а когато идва за първи път в родината ни, остава удивен от природата и най-много от побелелите върхове на Стара планина. От любовта си с карловката има 17-годишен наследник, кръстен на негово име.

Кадели изяснява, че има предпочитание да оказва помощ на бедните хора, тъй като израснал непретенциозно под ръководството на Енвер Ходжа. Фамилията постоянно се недохранвала и най-голямата му фантазия била да яде самун с лютеница. Поради тази причина основал и „ Приятели, помагайте ”. Идеята на идеята му била да не събира пари, а да търси сърцати жители, които да оказват помощ на бедните с труд и ненужни движимости. Телевизионните фенове пък го знаят от сериала „ София - денонощно ”, който ходя известно време в ефира на Нова телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР