“Красивата Натали Трифонова е новата водеща на лайфстайл шоуто COOLt

...
“Красивата Натали Трифонова е новата водеща на лайфстайл шоуто COOLt
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Имам едно лице и то е усмихнато и честно

“Красивата Натали Трифонова е новата водеща на начин на живот шоуто COOLt по bTV. Тя е добре позната на феновете освен като част от екипа синоптици на bTV, само че и като създател на рубриката „ По света с Натали Трифонова “. Натали се причислява към малкия екран през 2016 година, с опит на водеща на прогнозата за времето, начин на живот предаване и графа за положителни истории. Признава, че любознанието е било водещо при започване на професионалния ѝ път, а през днешния ден приема малкия екран като собствен втори дом. Нарича прогнозата за времето “моето нещо”, тъй като през последните 8 години се занимава с нея и, въпреки да е постоянно неглижирана служба от някои хора, за нея е доста виновна – още повече на фона на все по-честите климатични промени.” С тези думи екипът на „ Жената през днешния ден “ показва чаровната Натали Трифонова, която свети на. Вижте част от откровеното изявление с нея:

Ти си новото лице на начин на живот шоуто COOLt по bTV. Хората те познават и от прогнозата за времето. А жълтата преса те „ рисува “ с какви ли не лица. Коя си ти, по какъв начин би се описала?

Имам едно лице и то е усмихнато и почтено, на инат на тези, които се пробват да го очернят и „ нарисуват” по различен метод. Обичам мощно, вардя околните си хора и се грижа да бъда щастлива. И имам вяра, че няма потребност да се разказвам повече, тъй като хората, които са интуитивни, прочувствени и интелигентни, от дълго време са почувствали какъв човек съм, даже единствено през екрана. А тези, които са желали да ме опознаят, са го създали, за което им благодаря.



Наричаш прогнозата за времето е „ моето нещо “. В коя роля се чувстваш по-удобно – да съобщаваш, да разказваш, да се срещаш…?

Чувствам се комфортно във всички функции, може би тъй като същински одобрявам работата си. Еднакво спокойна съм, което пък е значимо, с цел да бъда възприета действително от феновете. Влагам обич във всичко, с което се захвана, не върша нищо непременно, изучавам се и се обогатявам непрестанно. Старая се да бъда другар на всички пред дребния екран. Да, прогнозата е “моето нещо”, тъй като през последните 8 години се занимавам с нея и, въпреки че е постоянно неглижирана служба от някои хора, за мен е доста виновна – още повече на фона на все по-честите климатични промени. А ролята в предаването ми е да докосна прочувствено хората, да ги усмихна, да им покажа надарените млади персони, да ги накарам да разширят мирогледа си, да одобряват другите истории, особеното изкуство и да бъдат по-широкоскроени.

Щастлива съм, че съм част от екип, в който никой не е стеснен до това да прави единствено едно главно нещо. Стаси е част от фамилията на bTV Новините от основаването му преди 20 години и е била водеща на прогнозата, кореспондент, създател на графа, а в този момент и на детски комикс. Боби също има голям опит зад тила си с репортажи, филми и даже като част от екипа на COOLt. Радвам се, че имам тяхната поддръжка, както и тази на Деа (бел. ред. Деа Манолова – продуцент на COOLt) и на мениджърския екип в нюзрума, с цел да не преставам да се развъртвам и да откопавам нови „ мои неща “.



За какво друго или различен би споделила „ моето нещо “?

За всичко, което кореспондира с моята емоционалност, с моя темперамент и ми носи заряд. Често обичам да споделям и „ моята порода хора” – това са тези хора, с които от първия момент усещате, че „ говорите на един език”. Няма потребност от доста приказки, а от време на време единствено от взор.

Потомък си на докторска фамилия, майка ти е ортодонт, твоята баба – педиатър. Как по този начин не потегли и ти по пътя на медицината? Защо телевизия?

Защото всеки си има личен път. Безкрайно почитам докторската специалност, за мен тя е най-достойната. Но – когато не усещаш нещо със сърцето си и когато артистичната ти душа желае да се разгърне, правиш различен избор. И не скърбя!

Живеем в невиждана обстановка – пандемия от ковид, която е на път да спре за повторно тази година света и да затвори всички ни. Кое е възприятието, което най-силно изпитваш?

Струва ми се, че във всички нас сега бушуват най-различни страсти – боязън, безпокойствие, носталгия по отминали спокойни времена, вяра, че те още веднъж ще дойдат и все пак – наслада, че сме тук, и осъзнатост, че светът е виждал и по-лошо. Затова и посредством предаването, въпреки и виртуално, се опитваме да пренасяме феновете измежду познати и непознати кътчета на планетата и да им подаряваме повече позитивни страсти.



А къде търсиш избавление – какво, кой ти дава разтуха и кураж?

Човек би трябвало да търси и намира кураж и разтуха постоянно първо в себе си. Във всеки един от нас има мощ, способна да ни извлече от всяка обстановка, а когато забравим за това е скъпо обичаните ни хора да са до нас, с цел да ни го припомнят.

За какво мечтаеш?

Винаги се усещам необичайно, когато ми зададат този въпрос. Не мечтаем ли всички да бъдем щастливи и спокойни? Да, разнообразни неща ни вършат такива, само че крайната цел е една и съща. И по тази причина никой няма право да съди другия за метода, по който живее живота си, в случай че това го прави благополучен.

Цялото изявление с Натали Трифонова четете в новия брой на

*Снимки: Дилян Марков и Евгений Милов, bTV
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР