Красивата моделка Александра Богданска, вече Петканова, не успя да издържи

...
Красивата моделка Александра Богданска, вече Петканова, не успя да издържи
Коментари Харесай

Александра Богданска кръшна с фотограф

Красивата моделка Александра Богданска, към този момент Петканова, не съумя да издържи на моногамния сватбен живот даже половин година. Риалити звездата от последния „ ВИП Брадър “ кръшнала на брачна половинка си - Лудия кореспондент Даниел Петканов, по време на екскурзията си в Сингапур.

Красавицата бе в екзотичната страна по работа за малко повече от седмица. Петканова бе поканена от прочут фешън бранд за снимането на професионална рекламна фотосесия. Това в действителност се оказало и първото излизане на Алекс сама в чужбина, откогато с Дани минаха под венчилото. А както моделката сама призна в Къщата на „ ВИП Брадър “, ангелите й са много слаби. Петканова не могла да устои на изкушението и кръшнала с един от фотографите, с вярата, че щом е отвън България, не се брои.



Според осведомени, Дани към момента не знае за изневярата, само че познавайки Алекс, имал съмнения. Още преди да си кажат „ Да “ в Къщата, двамата си дадоха обещание повече в никакъв случай да не се мамят. И при още едно нарушение – да се разделят дефинитивно. „ Ако още веднъж ми изневериш, в никакъв случай няма да ти простя. Просто ще се разведем и край “, зарече се Дани. И в реалност, от октомври, когато бе сватбата им в риалити шоуто, до момента Алекс съумя да му остане вярна. Но половин година самоограничение стига! Красивата моделка Александра Богданска, към този момент Петканова, не съумя да издържи на моногамния сватбен живот даже половин година. Риалити звездата от последния „ ВИП Брадър “ кръшнала на брачна половинка си - Лудия кореспондент Даниел Петканов, по време на екскурзията си в Сингапур, научи „ Галерия “ от близки до Алекс.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР