Красивата Марта успя да омае и зрители и Виктое Стоянов

...
Красивата Марта успя да омае и зрители и Виктое Стоянов
Коментари Харесай

Какво стана с Марта след Ергенът? Нагорещи мрежата с тези ...

Красивата Марта съумя да омае и фенове и Виктое Стоянов по време на присъединяване си в риалити формата, а в този момент продължава да се любува на живота

Всички участнички от първия сезон на " Ергенът " потънаха в давност. Никоя от от тях не съумя да задържи насъбраната популярност и да я употребява в своя изгода. Донякъде по медиите към момента се загатва само името на Виктория Капитонова, само че пък тя се оказа бодил в очите на феновете и се оказа нежелана. 

Питате ли се какво се случва с една от най-харесваните участнички?! Става въпрос за Марта, която съумя да впечатли даже Виктор Стоянов и евентуално би била неговият избор, в случай че не беше признала за възприятията към някогашния си мъж. 

Ако съдим по постовете й в Инстаграм можем да заключим, че си живее повече от добре.  Красавицата не е споделяла има ли мъж до себе си, само че е несъмнено, че не е сама, написа show.blitz.bg. Наскоро Марта качи фотография с много забавен мъж, само че от описанието излиза наяве, че двамата са по-скоро другари, а не гаджета. 

Иначе художничката скоро не е показвала нови произведения и се надяваме, че не е в креативна рецесия. Марта обаче качва много секси фотоси, в това число без горнище, само че това не е нещо ново за нея.
          View this post on Instagram                      

Инфлуенсърската кариера очевидно не е след топ целите на Марта, тъй като в страницата ѝ няма единствено рекламни постове, сходно на Виктория Капитонова, която друго не качва, в случай че не е платено от някой бранд. Само тоалетна хартия не е рекламирала Капитонова, само че нищо чудно и с това да ни изненада.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР