Красивата Марешка Бардем се включи в ултра маратонът Обиколката на

...
Красивата Марешка Бардем се включи в ултра маратонът Обиколката на
Коментари Харесай

Викат линейка на Витоша за риалити звезда, започнала да повръща и да вдига температура

 Красивата Марешка Бардем се включи в ултра маратонът " Обиколката на Витоша ", прочут още като " Витоша 100 км. " Звездата от първия сезон на " Игри на волята " за поредне път изпита себе си и потвърди на какво е способна и то без кой знае каква подготовка. 

Бардем реши да се впусне в предизвикателството , в което участниците би трябвало да пробягат 100 км. за 20 часа и е типично за същински спортисти със сериозна подготовка. Марешка въпреки всичко съумява да стигне до финала и да вземе орден, само че се наложило да викат кола за спешна помощ да я свестява, предава Блиц.

" Този орден цялостен живот ще ми припомня, че каквото си наумя, това ще реализира. Човекът, който ме стимулира за това съревнование, е бащата на най-хубавата ми приятелката - гимнастичката Елизабет Василева. Един път изкачвахме гора край София и той ми сподели, че владея експедитивност и устойчивост и би трябвало да се заема с някой спорт. Благодарение на този човек аз стигнах до финала, защото той ми споделяше какво да пия - магнезий, витамини, мотивираше ме духовно и ми даде потребни препоръки и да не мисля за болката и схванатите мускули ", споделя пред нашата медия гордата Марешка. 

Била толкоз окуражена, че в първите часове настъпила крепко и на първия пост стигнала преди останалите. Но открила, че след първите 12 часа надпреварата влиза в същинския си разцвет и става свръх мъчно. " Всичко зависи от самата воля, пък аз към този момент съм се потвърдила в предаването " Игри на волята " като една от най-силните дами ", безапелационна е тя. 

" Исках за следващ път да потвърдя на себе си какъв брой мощна воля имам. Като дребна бях спортистка, само че родителите не ме поддържаха и не ме пуснаха в спортно учебно заведение, и оставих хъса си да се развъртвам в тази сфера. Но след толкоз години взех решение да се захвана с някаква цел, която е здравословна и не ми разрешава да върша странични нелепости - като това да излизам по нощни заведения и да си пропилявам времето и парите за безсмислени моменти ", разсъждава хубавицата.  

" С присъединяване ми в това съревнование си потвърдих на себе си, че съм способна на всичко, стига единствено да го желая същински. Подготовката ми е един месец, а някои хора се готвят цяла година и отново ги е боязън да се впуснат в сходно предизвикателство. Доста хора се отхвърлиха преди предпоследния пост. Накрая имаш мазоли на всички места. На мен ми оказа помощ вярата в себе си. " Няма невъзможни неща " е мотото ми в живота, както и " Ще почивам като умра ". 

Всеки, който има предпочитание да изпита волята си, би трябвало да мине това тестване. След него мислиш по друг метод.  Стигнах съвсем най-после - за 19 часа. Викаха кола за спешна помощ, тъй като повръщах, подвигнах температурата, тъй като нямам кой знае каква подготовка, плюс това съм пушач ", разкрива още Марешка
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР