Красивата ливанка Енджи Касабие не е случила на верен мъж,

...
Красивата ливанка Енджи Касабие не е случила на верен мъж,
Коментари Харесай

Мъжът на Касабие ревнува яко, но сам кръшка за световно

Красивата ливанка Енджи Касабие не е случила на правилен мъж, а е попаднала на похотливец, който смъква всяка по-засукана кокона. Съпругът на ливанката Рабих Ел Зейн се разхожда из квартала, където живеят и фитнеса, който посещава, като разгонен бик.

„ Мистър Ливан” 2014 без срам върви да се среща с всяка, която му грабне окото, а в случай че девойката се поддаде, незабавно стартира да я омайва с приказки на негоден британски, написа " Хотарена ".

Рабих се държал и се чувствал по този начин, като че ли е на секс туризъм в България. Той кръшкал на жена си като за международно, само че имал желания и си падал най-вече по светли, слаби, стройни или с огромни гърди дами. Това бил типажът му, обясниха ни осведомени.

Зейн си харесвал мадамите в основно в инстаграм и онлайн, най-вече във фитнеса, където обикалял с мокър взор. Самата Енджи даже и не подозирала за изневерите му или пък доста добре се преструвала, че не знае, че й кръшка, тъй като непрекъснато го защитавала пред другари, че й е доста правилен и обуздан.

„ Рабих доста ме ревнува. Случвало се да се караме, в случай че съм облечена с по-оскъдни облекла, в случай че съм по-разголена”, признавала е Касабие. Явно Зейн се притеснява хубавицата да не му поставя рога, както той на нея.

„ Мистър Ливан” 2014 не работи нищо в България. Той е водещ на предаване в телевизия в Катар, което се излъчва на сезони и когато има ангажимент там върви, снима и още веднъж се връща с цел да смъква девойки у нас.

Ежедневието на мургавелкото минава в пиянство на кафе, чатене с мадами, тренировки във фитнеса и игри със сина им Раян. В същото време диетоложката се скъсва от работа и е вярна на мъжа си.

Преди няколко години Енджи беше бременна с близнаци и пометна, като съгласно слуховете, повода се крие точно в погрешния й мъж. Тя е научила, че палавникът й кръшка и това я съкрушило. Разбира се, мачото заречен на жена си да се промени, само че всичко си останало единствено на думи.

Свързани вести Топ форма: Енджи Касабие се стопи след раждането, тежи едвам 46 кг Тежки времена за диетоложката на звездите Енджи Касабие
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР