Красивата Кристина Граховска, правнучката на пророчицата, даде първото си интервю,

...
Красивата Кристина Граховска, правнучката на пророчицата, даде първото си интервю,
Коментари Харесай

Правнучката на Ванга със сърцераздирателна изповед: „Много малко от писанията за нея са истина. И никога не съм искала да имам дарбата ѝ. “

Красивата Кристина Граховска, правнучката на пророчицата, даде първото си изявление, в което приказва за своите мемоари за баба си.

„ Никога не съм желала дарбата на прабаба ми Ванга.Не съм я и имала. То качествата не се предават по жанр или по кръв, а са от Господ тези неща. Освен това, животът на баба ми по никакъв начин не е бил елементарен. Да си обвързван с болките и тъгите на толкоз хора и те да са всеки ден пред дома ти. Това е живот, предан на хората. Защото рядко някой е идвал за хубаво при баба Ванга. “ Това споделя в първото си изявление правнучката на пророчицата – красивата Кристина Граховска. Момичето е внучка на единствената щерка на Ванга – Венета Гущерова.

Думите й нагоре са във връзка писанията на публицисти, че е наследила дарбата на великата Ванга – отключила я била в тийнейджърска възраст съгласно някои медии.

„ Баба ми Венета също е доста забавна жена, само че и тя не желае да приказва, тъй като доста се измисля по тематиката за Ванга. Тя идва непрекъснато при нас тук, в Благоевград, с цел да вижда детенцето ми Алис, което е към този момент на две години.

Ние сме непрекъснато дружно и непрестанно си описваме истории. Целият ни жанр сме доста вярващи, набожни. Това, което се написа за Ванга, доста малко е истина. Небивалици изписват непрекъснато и по тази причина сме решили да не приказваме в общественото пространство “, споделя Кристина.

Младата жена е майка на момиченцето Алис, което е кръстила на 40-ия му ден. „ Винаги съм се вслушвала в думите на Ванга и на баба ми, че човек не би трябвало да желае доста, а да се задоволява и с дребното, тъй като в случай че желаеме доста, мъчно можем да платим цената за него “, споделя Граховска.

Кристина е работлива от дребна и преди да роди, е имала салон за хубост. С днешна дата тя учи маркетинг и счита да се придвижва в София при новия си обичан. „ След като завърша, ще го мислим къде да живеем “, споделя правнучката на пророчицата.

В момента Кристина е с нов мъж, а преди известно време се е разделила със брачна половинка си Владислав Пашалиев от Петрич. „ Сега срещнах любовта и се надявам, като поотрасне щерка ми, да свържем живота си с него в брак “, споделя хубавицата.

През 2018 година наследничката на огромната пророчица подвигна женитба с служителя на реда Владислав Пашалиев от Петрич. Церемонията се състоя в Благоевград. Двамата млади тогава получиха благословия персонално от дъщерята на Ванга – Венета. За венчавката си Кристина получила от нея скъп подарък – златна монета, която се предавала от ръка на ръка по женска линия, настояват в Благоевград. Двамата с Владислав нямат общи деца.

„ Баба ми доста има вяра в брака. Вярва и във всичко, обвързвано с Господ, аз също. Някой ден, в случай че опише за Ванга, сигурно ще се убедите какъв брой прелестна жена е “, споделя Кристина за баба си.

В едно от редките си изявленията тя споделя, че Ванга е била като всички останали майки – карала й се, само че и я обичала и доста се грижила за нея. „ Аз съм пристигнала на две години и половина в нейния дом. Когато заран ставах, закуската ми беше подготвена и дрехата ми беше изгладена. Гушкахме се, тя ме обичаше, галеше ме “, спомня си Венета пред медиите. Като дребна не осъзнавала какво е Ванга, а като пораснала, схванала, че множеството хора неслучайно се събирали пред дома им.

Венета признава, че е опитвала един път да излъже Ванга, и пророчицата я хванала. „ Изхарчих едни пет лв., само че й споделих, че съм ги изгубила. Тя ме хвана, че в сладкарницата съм ги изгубила и съм черпила приятелките, което беше реалност. Просто не можеше да скриеш нищо от нея. Мен ме беше боязън да я излъжа нещо, с цел да не ми вика след това “, споделя Венета.

Днес щерката на ясновидката продължава да живее непретенциозно в Петрич и да се радва на многолюдното си семейство. Дъщеря й Димитрина Митрева е известна със своите ръчно направени цветя от хартия и точно с такива бе украсила сватбата на щерка си преди години.

Венета продължава да не желае да написа книга и да споделя за живота си с Ванга, защото доста се спекулирало с всичко към нея, освен с пророчествата й. Тя недоумява и за какво името на Ванга попада в спомените на хора, за които се знае, че в никакъв случай, но в никакъв случай не са били близки с нея. Такива имало измежду петричани, само че и от страната.

„ Като знам отношението на някои нейни съседи, които при обиските в къщата ни говореха какво ли не, плюеха я ужасно, а след гибелта й описват небивалици за близостта си с майка ми, просто не е за поверие. Пишат се нейни другари, а майка си отпътува от този свят с горест от такива като тях. До последно носеше загатна по какъв начин се подиграваха на качествата й “, признава болката си дъщерята й Венета.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР