Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на

...
Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на
Коментари Харесай

Откраднаха мерцедеса на Жасмина от „Сделка или не“

Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на Румен Луканов от „ Сделка или не ”, стана жетва на нагли апаши, които са отмъкнали скъпия й „ Мерцедес “ EQS . Електромобилът е подарък на хубавицата от мъжа й Ариф Маджид, който й го купи преди година. Преди седмица русокоската паркирала возилото пред дома им в столичния квартал „ Панчарево “, а след по-малко от час автомобила го нямало. Жаси незабавно се обадила в полицията и отишла в най-близкото РПУ, научи „ Уикенд “.
Крадците най-вероятно са копирали сигнала на ключа на скъпото возило. Това е най-масовата процедура за обири в последните години. Собствениците на нови коли с така наречен безконтактно отключване и пускане на мотора са измежду най-застрашените. Повечето нови коли към този момент имат тази екстра, само че те са лесни и за отмъкване.

Родните бандити се доставят без необикновен проблем с техническо устройство, което коства 20 000 евро, и съгласно разнообразни информации се създава в Русия. Устройството удължава сигнала от ключа до автомобила и е от 2 елементи. Парадоксът е, че притежанието му не е закононарушение, само че то служи само и смо за обири на коли. Наказуемо е, когато се потвърди, че е употребявано за закононарушение. Продават се в интернет уеб сайтове като устройства за ключарски услуги.

Именно по този начин са откраднали електрическото возило на младата майка. Блондинката бе измежду първите притежателки на скъпарското возило, чиято цена е към 300 000 лв.. Сириецът Ариф има постоянен автопарк с няколко коли, всяка от които е на стойност сред 200 и 600 бона. Семейството живее в голям дворец в „ Панчарево ”, където е станала наглата кражба. За благополучие, колата към този момент е върната на русокоската. Крадците най-вероятно са се уплашили и са изоставили возилото край София, а от КАТ са го разкрили и върнали на фамилия Маджид.

Все отново Жаси още не може да преживее ужаса от гепения „ Мерцедес ” и това, че е било в непознати ръце. Не е ясно дали ще продължи да го кара, или с мъжа й ще го продадат и ще купят ново, което не е ставало обект на нападения.

Припомняме, че някогашната асистентка от „ Сделка или не “ роди четири деца от милионера Ариф – Зеки, Ариа, Изабела и Самая, като първите три се появиха на бял свят през 2014, 2015 и 2016 година Сватбата на Жаси и Ариф бе през 2016 година, две години след раждането на сина им Зеки, кръстен на дядо си. Най-малката дъщеричка в фамилията пък се споделя Самая и се роди на 5 септември. „ Вече съм си взела моята доза от медийни изяви и съм фокусирана в други инициативи. Ако се появявам някъде, избирам да е за идея или за, с която мога да се асоциирам, другояче не виждам никакъв смисъл. Времето ми е доста по-скъпо от преди. Някои хора към мен ми се чудят, когато отхвърлям предложения, изключително когато са за най-популярните сега излъчвания, само че не си представям по какъв начин ще отида някъде и ще приказвам празни приказки, тъй като сюжетът се върти към някакви смехории. Ако ме поканят за тематика, която същински ме допира, ще отида с най-голямо наслаждение, само че просто по този начин, за популярност... по-скоро ще откажа “, безапелационна е към днешна дата Жасмина, която към този момент е щастлива милионерша и многодетна майка, която желае само здраве и успокоение за нея и фамилията й. Е, и някой нов автомобил...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР