Красивата и здрава кожа се нуждае от системна грижа. Маските

...
Красивата и здрава кожа се нуждае от системна грижа. Маските
Коментари Харесай

Ако правите това всеки ден, ще се радвате на здрава и красива кожа

Красивата и здрава кожа се нуждае от систематична грижа. Маските и ексфолирането един път седмично са подкрепяща грижа, която съживява, отстранява мъртвите кафези и обновява кожата ви, само че не може да разчитате единствено на нея и не е в положение да ви обезпечи здрав и хубав загар. Ежедневната грижа за кожата е по-важна, по-полезна, по-ефективна и по-ценна от каквито и да е процедури за лице, осъществявани един път месечно.

Какво да вършиме всеки ден, с цел да бъде здрава и млада кожата ви?

1.       Хидратиране

Кремовете, доставящи влага на кожата ви, са несъмнено значима част от ежедневната грижа за нея, само че още по-важно е да се хидратирате от вътрешната страна, пиейки задоволително количество вода изключително в топлото време. Без нужните течности кожата ви ще наподобява посърнала и повехнала без значение от цената на бурканчето с крем върху нощното ви шкафче.

2.       Ленено семе

Супена лъжица ленено семе заран преди кафето ви прави чудеса с кожата. Само след месец ежедневна консумация ще забележите, че тенът е изчистен и унифициран, кожата – сияйна, а като бонус ще се радвате и на здрава коса.

3.       Почистване

Измиването с вода не е задоволително. Твърдата вода, както и хлорираната, трансформира РН на кожата и не е подобаваща грижа за нея. След като почистите грима си с артикул, измиете лицето си с гел, подобаващ за кожата ви, преди да нанесете обичания си крем, минете цялото лице без зоната на очите с тоник. Той ще запечата влагата, ще отстрани следите от чешмяната вода и ще възвърне равнищата на РН. Не пропускайте тази стъпка всекидневно най-малко месец и ще видите разликата.

4.       Хапвайте цвекло

Редовната консумация на цвекло освен ще способства за възстановяване на здравословното ви положение, само че ще способства и за здрава и чиста кожа.

5.       Масло от амарант

Това масло е ненадминато средство за битка с бръчки, пигментни петна, белези, стрии, рани. Нанасяйте го всяка вечер върху кожата си. Не се тормозете – повива идеално и е отлично за всеки вид кожа. Само след месец ще забележите впечатляващото му влияние и разликата във вашата кожа.

6.       Масаж

Масажът е магически метод да възстановите кръвообращението, да доставите на кожата си скъпи субстанции и те да се всмукват пълноценно. Той оказва помощ за отваряне на запушените пори, възобновяване на свежестта на тена, изглаждане на бръчките. Насладете се на всекидневен самомасаж на лицето с уместно чисто масло и единствено след месец ще сте ни признателни за съвета, гледайки забележимото усъвършенстване на цялостното положение на кожата ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР