Красивата и талантлива певица Михаела Филева спокойно може да бъде

...
Красивата и талантлива певица Михаела Филева спокойно може да бъде
Коментари Харесай

Опит за плътска гавра отказва Михаела Филева от алкохола!

Красивата и надарена певица Михаела Филева умерено може да бъде давана за образец на подрастващите. Вечно усмихнатата звезда страни от всевъзможни пороци и непристойно държание, които по някакъв метод ще нарушат комфорта й, научи HotArena.

Интересна е случката, след която Михаела тотално намразва алкохола и се е зарекла, че в никакъв случай няма да се напива. За нея една от най-неприятните гледки е точно пияна жена. На 15-годишна възраст Филева отишла на тийнейджърски ваучър. Момичетата и момчетата в тази възраст са доста податливи на всевъзможни неща. Алкохолът на никого не прости, още повече, когато правиш първите си директни срещи с него. И по този начин, една от съученичките на Михаела се натаралянкала до козирката. Свила се в един ъгъл в жилището, в което вилнели до сутринта, писа „ Шоу “.

Няколко момчета единствено това чакали. Наобиколили девойката и почнали да я побутват, пипат и да й приказват мръсотии . Тази сцена привлякла вниманието на певицата, която изпаднала в смут. Вбесило я това, че пияни момчета желаят да се възползват от съвсем изпадналата в безсъзнание тийнейджърка, която евентуално на сутринта няма да си спомня нищо от нощта, а случилото се ще я травмира за цялостен живот.

Тогава Михаела се зарекла в никакъв случай да не пие алкохол, с цел да не се озове и тя в миналото на мястото на своята съученичка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР