Красивата Евелин Костова, която е добре позната на българския зрител

...
Красивата Евелин Костова, която е добре позната на българския зрител
Коментари Харесай

Звезда от Съни бийч на първа разходка с новороденото си бебе

Красивата Евелин Костова, която е добре позната на българския фен с ролята си на Ивон в сериала " Съни бийч ", както и редица други планове от дребния и огромния екран, за първи път разноски своята дребна щерка. Вчера тя показа в своята персонална Инстаграм страница фотография от обиколката им из улиците на града.

На фрагмента брюнетката е облечена в черно спортно облекло, което е комбинирала с розови кецове, кореспондиращи цветово с мотива на кучето от порода хъски, който държи в едната си ръка, както и със слинга, в който носи детето си. Визията ѝ се добавя от сива шапка-бини и слънчеви очила с лилави стъкла.

" Бебе и куче ", гласи посланието към фрагмента.

A post shared by (@evelynkostova) on Oct 28, 2020 at 5:21am PDT

Звездата от последния филм на Ники Илиев - " Завръщане ", роди на 10 октомври, а щастливата новина още веднъж разгласи с черно-бял кадър в обществената мрежа, разкриващ на почитателите ѝ по какъв начин дребната ръчичка на нейната наследница е стиснала един от пръстите ѝ.

" Най-красивото и най-чаканото пристигна! ", написа тя към изображението, в единия завършек на което стои стикер, гласящ " Моята принцеса ".

Засега обаче Костова не е издала името на рожбата си.

Евелин и половинката ѝ Михаил се срещат за първи път преди 11 години, само че минава време преди да станат двойка.

" Тогава бях доста дребна, с цел да се получи нещо, защото той е с 9 година по-голям от мен. Минаха години преди да се съберем ", показа тя в особено изявление за Dir.bg през месец март т.г.

Интересен факт е, че двамата инцидентно схващат, че са пети братовчеди.

" Един ден с Мишо си говорихме дружно с двамата ни дядовци. Тогава неговият дядо загатна името баба си, а моят възкликна, че я е познавал. След като се разговориха по тематиката, стана ясно, че моят дядо е трети братовчед с въпросната жена ", описа Евелин.

Новината, че е бременна, актрисата показа точно на Деня на детето - 1 юни т.г. Тогава тя качи в обществената мрежа кадър, на който носи пай топ, разкривайки на обектива наедрялото си коремче. На сантименталното изображение, снимано под ясното синьо небе, тя нежно целува своята половинка, а сред тях блестят ярките лъчи на слънцето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР