Красивата Джералдин Тодорова, която стана известна след участието си в

...
Красивата Джералдин Тодорова, която стана известна след участието си в
Коментари Харесай

Красивата Джералдин от "Игри на волята" показа как трябва да изглежда всеки млад човек

Красивата Джералдин Тодорова, която стана известна след присъединяване си в " Игри на волята " по NOVA, несъмнено потвърди, че младежите могат да имат положително образование, познания, непримиримост, воля, само че и доста човечност. Джери се трансформира в фаворитка на всички и несъмнено за доста малко стана инфлуенсър в Инстаграм.

Красавицата постоянно споделя разнообразни фотоси, на които е най-вече в спортно облекло, само че точно този метод на живот е нейната пристрастеност и от дребна е физическа дейна. Скоро тя качи фотография от стадион " Васил Левски " в София, на който е облечена в състезателен екип, а коремната ѝ преса несъмнено прави съществено усещане. Това плътно тяло се прави единствено с доста тренировки и вярно хранене, а Джери съблюдава всичко това, тъй като ѝ носи наслаждение. Джери е несъмнено образец за всички младежи, които би трябвало да се борят за това, което желаят и да преследват фантазиите си във всяко отношение.

Виж още:

Наскоро тя беше абитуриентка, а в този момент ѝ предстоят значими избори в живота. Въпреки страстите от бала обаче за Джералдин следва нещо доста по-голямо и вълнуващо - студентските години. Пред камерите на NOVA тя показа, че към този момент е призната в университет в Северна Каролина, Съединени американски щати и на 15 август стартира първи учебен срок там. Най-вълнуващото пък било, че университетът ѝ има клон в Китай и ще върви да учи и там.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/geraldine.todorova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР