Красивата блондинка определено не може да се оплаче от липса

...
Красивата блондинка определено не може да се оплаче от липса
Коментари Харесай

Бомба! Рачков Си Изяде Кестените, Когато Разбра! Ето Снимки, Мария Лъсна Със Световна Суперзвезда!

Красивата русокоска несъмнено не може да се оплаче от липса на внимание.

Някои от ухажорите й са обнадеждени от обстоятелството, че в този момент е свободен електрон и още веднъж с търсене на любовта. А на други изобщо не им пуска за любовния статус на Мария и я желаят непременно! В последно време Игнатова се пробва да дави тъгата си и самотата нощем с безкрайни купони до ранни зори.

Така преди дни тя е била поканена на ВИП празненство на известна марка бижута, като по случайност или не, по това време у нас е и звездата от сериалите " Изгубени " и " Хавай 5-0 " Даниел Дей Ким. Актьорът от азиатски генезис е в България по работа, само че ненадейно е срещнал и любовта.



Присъствали на празненството свидетелства, че той цяла вечер не е откъснал взор от красивата Игнатова. Наблюдавал я по какъв начин танцува предизвикателно и точел лиги по нея. А преди да си тръгнене се сдържал и й изискал телефонния номер.

Обещал, че скоро ще се върне тук и наложително ще се видят. Актьорът евентуално ще поеме кино ангажимент с Киноцентър Бояна и ще има известно време у нас, с цел да смъква Мария. Тя, обаче, не изглеждала изключително трогната от интереса към нея. Явно Даниел не е неин вид, а и към този момент й е пристигнало до гуша от ухажори. За няколкото месеца, откогато е разграничена с Рачков, й приписаха куп случки, само че сърцето й остава свободно.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР