Красива служителка на МВР от Враца е хит в социалната

...
Красива служителка на МВР от Враца е хит в социалната
Коментари Харесай

Красива полицайка от Враца пръска дисплея и панела на своите последователи в социалната мрежа /снимки/

Красива служителка на Министерство на вътрешните работи от Враца е шлагер в обществената мрежа, откри инспекция на организация BulNews.bg. За малко време броят на почитателите й доближи 3500, само че непрестанно пораства.
25-годишната Йоана Петрова е приключила Академията на Министерство на вътрешните работи в София. От близо 3 години младата полицайка работи в „ Икономическа полиция “ във Враца. Колегите й настояват, че е грижлив чиновник и работи с невъобразим възторг. От оповестените фрагменти проличава, че хубавицата обича да пътува в страната и чужбина.
Това обаче въобще не интересува хилядите й почитатели, които попиват фотосите й като първокласник буквар. Някои от тях даже въодушевено настояват, че шлагера на Тита „ Антилопа “ е писан по автентичен случай и газелата е самата Йоана. Липсва статистика на какъв брой от своите фенове красивата врачанка е пръснала екрана и панела, само че реакциите в профила й демонстрират, че броят им не е дребен.
За тяхно страдание Йоана си има сериозен другар, с който е съвсем от самото начало, когато не гони нарушители. Това не пречи през идващите месеци броят на командированите служители на реда от страната в „ Икономическа полиция “ във Враца внезапно да нарасне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР