Красива и талантлива мадама е новата на Димитьр Рачков! Не,

...
Красива и талантлива мадама е новата на Димитьр Рачков! Не,
Коментари Харесай

Певица е новата на Димитър Рачков! Вижте красавицата Полина Петкова

Красива и надарена кокона е новата на Димитьр Рачков ! Не, артистът няма да смени плеймейтката Анита. Рачков ще има нова партньорка, само че единствено на дребния екран. Красавицата Полина Петкова от град Килифарево бе определена на състезанието „ Мис Рачков “.

Брюнетката пребори конкуренция oт 1200 девойки и събра най-вече гласове в обществените мрежи. 28-годишнаrа красавица се хареса доста и на журито в предаването в лицето на Гала, Любо Ганев, Йордан Йовчев, братя Аргирови.

Освен с съвършена осанка тя блесна и с неповторим музикален гений. Каква ще е тъкмо ролята на Поли в идния нов сезон на „ Забраненото шоу на Рачков “, от екипа към момента пазят в загадка. Сигурното единствено е, че хубавицата ще се появява до обичания актьор всяка неделя вечер.

Полина Петкова е част от състава на Великотърновския спектакъл от 2016 година и взе участие във всички музикални постановки, а и в някои от трагичните заглавия. Повече от 10 са към този момент функциите, които е изиграла. Завършила е бакалавърска и магистърска степен по класическо пеене във Вокалния факултет на Националната музикална академия в София. Участвала е в комедийния сериал „ Ол инклузив “, снимала се е и в няколко серии на „ Откраднат живот “.

Заради пepфектния външен тип и естествената си хубост къдрокосата Полина е

търсена постоянно за рекламно лице на разнообразни марки. „ Чувствам се ужасно! Много се веселя! Много е готино! “, разяснява „ Мис Рачков “ малко след успеха си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР