Красива гимнастичка е голямата любов на последното ново попълнение, на

...
Красива гимнастичка е голямата любов на последното ново попълнение, на
Коментари Харесай

Новият в ЦСКА люби гимнастичка

Красива гимнастичка е огромната обич на последното ново попълнение, на ЦСКА - Емануел Шакич . Половинката на футболиста се споделя Никол Вайнл и двамата са дружно от цели 7 години. Започва да се занимава с художествена гимнастика на 8-годишна възраст и на 12 г към този момент е призната в националния тим на Австрия. „ След като приключих гимназия, се реалокирах, във Виена, с цел да мога да упражнявам с националния тим всеки ден - споделя Вайнл, която е родена в дребното градче Фелкирх. - На 21 години взех решение да приключа кариерата си на професионален състезател, с цел да посветя времето си на проучване на право “, написа България Днес.

Връзката сред футболист и гимнастичка е постоянно срещано събитие. Най-известният образец у шс са президентът на БфС Борислав Михайлов и грацията Мария Петрова. Никол следва на всички места новото попълнение на ЦСКА - Шакич играе за няколко австрийски тима, а за последно се подвизава в гръцкото състезание. През идващите две години двойката ще живее в София, стига футболистът да извърши контракта си с „ алените “. Бившата гимнастичка се изявява и като фешън и инфлуенсър . Красавицата стимулира почитателите си да упражняват повече и демонстрира разнообразни извършения. Никол поддържа съвършена форма и сигурно ще се подреди измежду най-красивите половинки на „ Армията “. " Всъщност съм доста дисциплинирана - споделя Никол. - Но също по този начин от време на време ми липсва мотивация да спортувам. На доста от хората просто им липсва предпочитание. Ето за какво се пробвам да ги стимулирам да упражняват с мои лични видеоклипове, в които демонстрирам разнородни извършения. Планът ми за месеца виси в кухнята. Това ми дава обща визия какъв брой дейна съм била. Когато бях по-млада, постоянно позирах като модел за фотосесии . Мисля, че това ми даде обич към фотосите. “

Нейният другар Шакич към този момент записа първия си мач като титуляр за ЦСКА при успеха с 2:0 над „ Локо “ (Сф). Австриецът бе възложен по много любопитен метод от треньора на „ алените “ Нестор Ел Маестро. Сигурен съм, че ще оказа помощ на тима със своя професионализъм, темперамент и интензитет. Косата му е малко странна, само че другояче е доста положително момче “, сподели наставникът с усмивка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР