Красив видеоклип популяризира българските военновъздушни сили в социалните мрежи. Той

...
Красив видеоклип популяризира българските военновъздушни сили в социалните мрежи. Той
Коментари Харесай

Красиво видео събира фолклора и бойната ни авиация на едно място



Красив видеоклип разпространява българските военновъздушни сили в обществените мрежи. Той е озаглавен „ Българите обичат своята военна авиация! ” демонстрира три от младите очаквания на нашите Военновъздушни сили и отбор, който танцува до изтребител МиГ-29.

Автор на сниманите в авиобаза „ Граф Игнатиево ” фрагменти е някогашният формален фотограф на въздушните сили Огнян Стефанов. По той описа, че концепцията пристигнала от неговата колежка в администрацията на президента Хелия Иванова, която е щерка на авиатор и танцува в Детски танцов отбор „ Пламъче ”. Двамата с Огнян в началото уговорили фотосесия, само че съумели да снимат и видео, което в този момент се споделя в обществените мрежи.

„ Идеята е по-скоро да покажем, тъй като аз съм уверен и имам вяра в това – че всички българи обичат военновъздушните си сили, макар че сега политици се пробват да ни потвърдят противоположното. Опитахме се да вдъхнем кураж на момчетата. Това е безусловно идеалистичен клип, не е нещо с комерсиална цел. Направен е без бюджет, безусловно ”, изяснява фотографът.

Тримата водачи, лейтенант Егени Димов, капитан Йордан Тонев и капитан Аспарух Пашов в началото реагирали „ необичайно ” на концепцията: „ Чудеха се по какъв начин ще се получи, по какъв начин ще стане, общо взето го одобриха с любознание. Като видяха какво се получава, благодариха ни доста ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР