Красимира Куковска е жената, която днес преди обяд беше намерена

...
Красимира Куковска е жената, която днес преди обяд беше намерена
Коментари Харесай

Откритата мъртва млада майка на 2 деца и мъжът й нямали финансови проблеми, карали скъпи коли

 Красимира Куковска е дамата, която през днешния ден преди обяд беше открита простреляна и мъртва в дома си в пловдивското село Бегово. Все още проверяващите вършат огледи дали става въпрос за ликвидиране, или самоубийство. Красимира се е простреляла или е била простреляна с въздушна пушка в региона на гърдите. 

По време на случая 2-годишното дете на жертвата е било на ясли, а 2-месечното бебе е било в къщата. Съпругът не е бил в дома им в същото време. Красимира Куковска е претърпяла няколко огромни нещастия в живота си. Преди няколко години майка й Ива и татко й Делко, който наричали с прякор Шилото, аварирали. Тогава майката умряла, а бащата тежко претърпял гибелта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също умрял.

Това било втори брак, преди този момент Делко бил женен за жена от Хисаря, от която имал две огромни дъщери, само че не поддържал връзка с тях. Преди да почине, Делко Шилото, който бил огромен за района арендатор на земя, трансферирал всичко на дребната си щерка Красимира. Така младото момиче също станало арендатор. Местни описаха за " Блиц ", че гледа над 1000 декара земя, на които има разнообразни насаждения.

Преди време към Красимира, съгласно думите на локалните поради пари, се завъртели двама братя от Бегово. Момичето почнало връзка с единия от тях - Любомир Петров, който е татко на двете деца на Красимира. Хората описаха, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали съществено.

По-големи проблеми създавал другият брат, който имал регистрации в полицията за обири. Преди години пък Красимира имала проблеми с опиати, които употребявала, само че към този момент се била взела в ръце, описват нашите източници. Те са безапелационни, че младата жена не би поставила завършек на живота си, макар че към този момент версиите на полицията са в тази тенденция. 

" Красимира и Любомир нямаха финансови проблеми. Плащат и на служащи, които наемат за обработването на земите. Притежават скъпи коли. Едната е " Ауди Q7 ", изясняват в Бегово.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР