Красимир Станев, създателят на най-старата ФБ група Parkside инструменти България,

...
Красимир Станев, създателят на най-старата ФБ група Parkside инструменти България,
Коментари Харесай

Какво е важно да притежава домашният майстор?

Красимир Станев, основателят на най-старата ФБ група " Parkside принадлежности България ", споделя за пристрастеността и тънкостите на домашните поправки благодарение на , които се оферират в 111 магазина на Lidl и оказват помощ на домашните майстори да прибавят щипка уют в домовете си.

Често вкъщи ни се постанова я да реставрираме някой остарял фамилен стол, я да закачим някоя симпатична полица или пък да измайсторим подобаваща масичка за утринното ни кафе навън. Нека да запретнем ръкави, да намерим нужното въодушевление и да се захванем с възторг с тези задания.

На пазара има голямо предложение на всевъзможни принадлежности - от нискобюджетни до скъпи или прекомерно професионални, от по-обикновени до мултифункционални. Как да се ориентираме в това море от оферти? По такива " майсторски " тематики беседваме с Красимир Станев:
Какво би трябвало да търсим и знаем, преди да стартираме да сътворяваме първото си куфарче с принадлежности?
Като за начало е значимо да преценим с какво най-вече ще се занимаваме у дома - дали това ще бъдат разнообразни строителни действия, като измазване или шпакловане, или пък ще акцентираме повече на електроинсталации или дърводелство. От това най-вече зависи какъв набор от артикули ще ни е нужен, с цел да създадем първото си куфарче с принадлежности. Съотношението качество-цена е водещо при избора им и, несъмнено, разнообразието от машини, които дадена марка предлага. Поради тези две аргументи аз съм дълготраен почитател на марката Parkside. В общи линии, в случай че ти е необходим подобаващ инструмент, Parkside го има.
Имаш право единствено на няколко инструмента от богатия подбор на Parkside, с цел да измайсториш красива къщурка за птиченца. Кои ще бъдат те и за какво?
Първият ми избор ще бъде саблен трион - един доста подценяван, само че пък по тази причина много повсеместен инструмент, който ще ми послужи за разкрояване на дъските и изрязване на красиви елементи за къщичката. След това ще заложа на известния винтоверт, без който не може да се реализира закрепване на дъските и продупчване на дупката за входа. Накрая ще употребявам, несъмнено, и виброшлайф, който ще ми послужи за съвършеното довеждане докрай на къщичката. Пенташлайфът на марката е различен мой любимец за потребление в домашни условия - с него елементарно се съживяват остарели, само че обичани мебели да вземем за пример, запечатали спомените на времето. Ако може да реставрираме остаряла къщурка за птици бързо и елементарно, няма да се постанова да вършим нова.
Защо пенташлайфът на Parkside е толкоз подобаващ за работа в домашни условия?
На първо място пенташлайфът на Parkside е подобаващ за домашни условия, тъй като е извънредно мултифункционален. Заедно с него може да свършим тъкмо несъмнено работа, за която различен път ще ни се наложи потреблението няколко други разнообразни машини, като виброшлайф или делташлайф да вземем за пример. Не би трябвало да забравяме и удобството от работата с плоския му връх, който разрешава достигането на труднодостъпни места в нашия дом, без да се постанова да местим или разглобяваме цялото обзавеждане.
Кои са главните качества, които всеки един занаятчия вкъщи би трябвало да има? Да има нужното самообладание? Да обръща внимание на детайлите?
Най-вече предпочитание да учи нови неща. На домашния занаятчия му се постанова непрекъснато да прави нови и нови неща и съвсем не му се постанова да повтаря едни и същи процедури. Ако той има предпочитание да се учи и да усвоява нови майсторски техники, в интернет има задоволително налична информация, с цел да направи всичко. Най-лесно е да се каже - не мога да се оправя. Но с правилни и лесни за потребление помощници, като моите от Parkside, и това се преодолява.

Още забавна информация за практичните принадлежности Parkside, както и тънкостите при потреблението на мултифункционалния пенташлайф на марката, може да откриете в специфичната YouTube видео поредност в канала на Lidl. Хайде, майстори, вие сте на ход!

Материалът е възложен от Lidl.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР