Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в дома им

...
Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в дома им
Коментари Харесай

Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в дома им в Кейптаун

Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в дома им в Кейптаун, съобщи. Засега българските управляващи отхвърлят публична информация

През април Красимир Каменов-Къро бе разгласен за търсене с алена посредством бюлетина от Интерпол, написа. Това е направено по искане на българските управляващи. Каменов се търсеше по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране.

През март Каменов бе задочно упрекнат от Софийска градска прокуратура като гарант на убийството на Любомир Иванов, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, който бе показно разстрелян в София при започване на 2022 година.

След това обаче Къро бе упрекнат като подстрекател. Товастана откакто прокуратурата разгласи, че в дома на различен обвинен е разкрила флашки със записи на диалози, които разкривали " скрит план " за свалянето на основния прокурор Иван Гешев. Записите бяха открити в дома на Дилиян Георгиев.

Към заговора бяха прикачени някогашният банкер Цветан Василев, журналистът от BIRD Димитър Стоянов и още няколко души. Не е съобщавано по това дело да са повдигани обвинявания. То е против проведена незаконна група за търговия с въздействие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР