Красимир Каменов-Къро и Христофорос Никос Аманатидис, известен като Таки, бяха

...
Красимир Каменов-Къро и Христофорос Никос Аманатидис, известен като Таки, бяха
Коментари Харесай

Ботьо Ботев за Къро: Двамата с Таки бяха ученици на Мето Илиенски. После си развалиха отношенията

Красимир Каменов-Къро и Христофорос Никос Аманатидис, прочут като Таки, бяха възпитаници на Мето Илиенски. Двамата бяха другари, навлезли дружно в незаконния свят. Сега обаче са във омраза.

Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” криминалистът и някогашен шеф на отдел " Убийства ” Ботьо Ботев. Той разяснява въпроса кой би имал интерес от гибелта на Каменов, който беше открит убит в дома си в Кейптаун, написа Факти.бг.

По думите му на този стадий е извънредно мъчно да се вършат каквито и да било заключения. „ Бизнесменът по прякор Къро е една от известните фигури още от юношеските си години. Прекалено богата информация има за него в България. Той и още едно момче - Таки, навлязоха дружно в този незаконен бизнес. Двамата са на една и съща възраст и са другари. Те дълго време бяха възпитаници и придобиваха опит под управлението на Методи Методиев-Мето Илиенски ”, разяснява още Ботев.

" След Илиенския, даже преди неговото похищение, те към този момент бяха под управлението на Жоро Илиев. И продължиха по този път. След убийството на Илиев към този момент бяха придобили опит, имаха и връзките ", разяснява Ботев. Той изясни, че сред двамата другари зародили основни несъгласия, които ги разделили.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР