Красимир Каменов-Къро е ликвидиран, за да не се превърне в

...
Красимир Каменов-Къро е ликвидиран, за да не се превърне в
Коментари Харесай

Асен Йорданов: Къро е давал заявки, че е готов да свидетелства и да даде информация по чувствителни случаи

Красимир Каменов-Къро е премахнат, с цел да не се трансформира в евентуален очевидец пред прокуратурата и да разкрие истини и обстоятелства, които да доведат до гонене на избрани персони по високите етажи на властта в България сега. Премахнат бе един извънредно неуместен очевидец, който би могъл да свидетелства освен пред българските, само че и пред интернационалните правоохранителни управляващи. Това сподели проверяващият публицист Асен Йорданов пред Радио " Фокус “.

По думите му фактът, че убийството му се случва тъкмо в този миг, поражда доста въпроси. " Свидетели сме на една невиждана война сред управляващите в България и сме пред прага на съществени тектонични земетресения, които имаме поръчка, че ще се случат във връзка с разкрития, на прикривани закононарушения, корупционни покупко-продажби, свързани с властта и проведената престъпност “, съобщи журналистът.

Той напомни, че Красимир Каменов-Къро е едно от знаковите лица на проведената престъпност по време на прехода в България и евентуално знае доста неща, свързани с емблематични случаи, които вълнуват цялото общество. " Това е човек, който има доста информация за връзките, въздействието и паричните потоци, които са се разменяли сред проведената престъпност и лица, стоящи по висшите етажи на властта в България. Това е човек, който отнесе доста секрети със себе си “, сподели Асен Йорданов.

Журналистът означи, че Каменов не е бил погубен самичък, а дружно с най-тесния кръг на близки до него лица. " Това значи, че би трябвало да се заглуши въобще опцията някаква информация по тази линия, по този канал да стигне до правораздавателните органи в България. Информацията, която имам аз по оперативни канали, е, че от известно време Каменов е давал поръчки, че е подготвен да свидетелства по случая с убийството на служителя на реда Иванов и да даде информация по чувствителни случаи “, разкри проверяващият публицист.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР