Красимир Каменов е обявен за международно издирване с “червена бюлетина

...
Красимир Каменов е обявен за международно издирване с “червена бюлетина
Коментари Харесай

Гешев пусна Красимир Каменов-Къро за издирване от Интерпол

Красимир Каменов е разгласен за интернационално търсене с “червена бюлетина ” от “Интерпол ", съобщава БТА. Телеграфната организация се базира на справка на уеб страницата на световната полицейска организация.. Според уеб страницата на Интерпол Каменов е търсен за ликвидиране, опасност за ликвидиране и изнудване.

По неофициални данни той е в ЮАР. От дни наред основният прокурор Иван Гешев от време на време дава конференции, на които пуска аудиозаписи, на които твърди, че е точно Къро и изяснява, че в тях става дума за скрит план против него, страната и полицийски началници.

Само преди дни прокуратурата разгласи, че Красимир Каменов - Къро е упрекнат като подстрекател на убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов. Именно по това следствие е пуснат той за търсене от ръководеното от Иван Гешев държавно обвинение.

Според известието на прокуратурата, Каменов е подбудил причинителя К. И. и помагачът му Б. Т. да убият Иванов. Иванов беше прострелян смъртоносно на 25 март 2022 година в София. Миналия април като обвиняем за убийството му беше притеглен К.И. Тогава прокуратурата заяви, че причинителят на убийството авансово е подсигурил оръжието и е упражнявал пукотевица с огнестрелно оръжие със същия диаметър, проучил е региона на местоживеене на убития и ежедневните му привички и е съставил проект за метода на осъществяване на убийството, подсигурил си е и лек автомобил за отдалечаване от мястото на убийството. 

Задочното обвиняване на Къро дойде дни след зрелищната конференция на основния прокурор Иван Гешев, по време на която Каменов беше посочен измежду заговорници против основния прокурор. Прокуратурата популяризира записи, открити на флашки в дома на обвинен, за които разгласи, че един от обсъждащи е тъкмо Къро.

Гешев изясни, че демонстрира на медиите " по какъв начин мафията, симбиозата сред престъпни престижи, наказани лица и такива, търсени от Интерпол, както и да ги назовем най-общо - известни на обществото лица и организации, дружно се борят против институциите и против страната в несъгласие с интереса на хората ". За този скрит план обаче Къро към момента няма обвиняване.

Миналия ноември полицията проведе спецакция в столичния квартал " Слатина ", като напълно беше блокирано тържището в квартала. Тогава се твърдеше, че се ревизират гаражи, паркинги, частни домове и офиси на Къро.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР