Красимир Балъков: ВАР трябва да се въведе възможно най-скоро, може

...
Красимир Балъков: ВАР трябва да се въведе възможно най-скоро, може
Коментари Харесай

Красимир Балъков: ВАР трябва да се въведе възможно най-скоро, може да напусна Етър през лятото

Красимир Балъков: ВАР би трябвало да се вкара допустимо най-скоро, може да напусна Етър през лятото
Постоянството е ключът за положителното показване на Етър Велико Търново през този сезон в Първа лига, посочи основният управител на отбора Красимир Балъков на конференция в пресклуб "България", съобщи кореспондент на БГНЕС. Той изясни, че оценката му за отминалата година е висока, само че клубът към момента изостава доста както финансово, по този начин и спортно-технически от тимовете в първата шестица. Балъков разяснява и системата видео помощник рефер, която съгласно него би трябвало да се вкара още от идващия сезон 2019/20.

"Много съм удовлетворен от представянето ни досега през сезона, единствено на една точка сме от шестицата. Аз още в края на предишния споделих, че този тим има капацитет и с някои нови попълнения можем да влезем в първата половина на таблицата. Но това не ни е цел. Целта ни беше да съберем оптимален брой точки и да не се борим за оставане в групата. Като имаме поради, че нямаме опита и финансите на тимовете пред нас, се справихме доста добре. През пролетта планираме да даде повече късмет на някои от младите футболисти", регистрира Балъков за мощните игри на "болярите".

"Нашият бюджет е много стеснен и би трябвало първо да продадем, с цел да мислим за укрепване. Сътрудничеството ни с общината е положително, само че в този момент даже се постанова да свием малко парите. Такива са ни опциите. Търсим непрекъснато съидейници, спонсори и се надявам с постигнатите резултати да притеглим вниманието върху себе си. Тук е моментът да кажа, че самият аз съм един от спонсорите на Етър и постоянно ще оказвам помощ на отбора", съобщи са финансирането в Етър героят от Съединени американски щати 94.

"ВАР ще помогне доста на нашето съдийство, тъй като неточности постоянно се получават. Аз персонално не разясня съдиите, само че ще бъде по-добре за всички, в случай че системата се вкара час по-скоро. По опция още от други сезон, с цел да няма повече разногласия и опрощение с реферите", посочи експертът. Той приключи с изявление, че може да напусне Етър през лятото, с цел да потърси по-голямо предизвикателство и в случай че не види стремежи за израстване при "виолетовите". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР