Краси Радков страшно се състари заради слуховете, че жена му

...
Краси Радков страшно се състари заради слуховете, че жена му
Коментари Харесай

Станислава го прегази: Краси Радков страшно се състари зарад...

Краси Радков ужасно се състари поради слуховете, че жена му е поискала бракоразвод и изживява буйна връзка с по-млад сътрудник. По празниците артистът, който е един от най-предпочитаните водещи на събития, имаше присъединяване в прочут планински курорт. Феновете бяха шокирани от посърналия му външен тип и унило въодушевление и се пробвали да му издигнат духа, описаха участвали на празненството, написа " Хотнюз ".



Радков, който е на 50 години, изглеждал с десетина години по-стар. Бръчките по лицето му се виждали от километър, а косата по темето му става все по-малко и все по-бяла, обясниха очевидци.

Всенародният любим се усмихвал принудително и се терзаел по аргументи, които не обяснил. Повечето празнуващи били очевидци и на други участия на Радков и са безапелационни, че купонът преди години с него бил на макс, за разлика от в този момент.

Според вестник „ Галерия “ брачната половинка му Станислава Ганчева неотдавна го сюрпризирала с новината, че желае да се разделят. След цели 15 години брак това било последното нещо, което комикът очаквал да чуе от обичаната си. Още повече, че нито един път не й е изневерил, даже в мислите си, а двамата най-накрая имат дете, което чакаха с години.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР