Краси Радков ще бъде специален гост на театралната версия на

...
Краси Радков ще бъде специален гост на театралната версия на
Коментари Харесай

Рачков и Радков превземат зала 1 на НДК

Краси Радков ще бъде специфичен посетител на театралната версия на " Забраненото ШОУ на Рачков " на 18 май в зала 1 на НДК. Събитието е първото от лятното турне на спектакъла, който тази година ще бъде още в Лондон и Пловдив.

Новината заяви самият Димитър Рачков с малко видео в обществените мрежи, в което двамата с Краси Радков пътуват към зала 1. Рачков кани феновете и дава обещание да заведе и министъра на културата, който през последните дни е извънредно известен в интернет, с цел да му покаже НДК онлайн. Присъствието на двама от обичаните артисти на публиката на една сцена подсигурява, че в зала 1 на НДК ще има същинско шоу на 18 май.

Театралната версия на едно от най-гледаните излъчвания в българския ефир разкрива с доста смях детайлности от кухнята на малкия екран, научи ДУМА от Татяна Павлова, artvent.bg. Публиката ще разбере по какъв начин се вършат новините, лъжат ли рекламите, какво работи продуцентът, свършват ли в миналото сапунените сериали... Всичко това е съчетано с неповторимото наличие на Димитър Рачков.

Това е и първото телевизионно шоу, отвън малкия екран, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, водещи безконечна битка за рейтинг.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР