Краси Радков е любимец на зрителите на „Капките“ Краси Радков е

...
Краси Радков е любимец на зрителите на „Капките“
Краси Радков е
Коментари Харесай

Краси Радков грабва победата в „Като две капки вода“

Краси Радков е любим на феновете на „Капките“
Краси Радков е най-вероятният победител в „Като две капки вода“. Досега той не е печелил лайв. Журито непрекъснато му дава ниски оценки. Зрителите обаче харесват Краси. Благодарение на тях той непрекъснато се изкачва нагоре в таблицата и върви към успеха в шоуто.

И защото първото място се дава от само от гласуването на публиката, Радков има най-големи шансове да бъде първи на финала на „Като две капки вода“.

Той постоянно получава оптималните 24 точки на феновете. Ако тази наклонност се резервира, Краси сигурно ще грабне огромната победа в шоуто за фалшификати. Засега Радков е втори подред във краткотрайното класиране.

На първа позиция в предаването е Александър Сано. Той също настойчиво се бори да завоюва шоуто. По всичко проличава, че Краси Радков и Александър Сано са измежду сигурните финалисти в „Капките“ тази година.

На предни позиции в класирането са и Мариана Попова и Дарин Ангелов. Те обаче не са измежду любимците на феновете. Двамата постоянно търпят рецензии в формалната страница на предаването.

Според почитателите на шоуто Попова пее като себе си, а Ангелов подхожда прекомерно пародийно към облиците, които имитира. Такъв е и казусът с Камелия, в чийто облик Дарко се опита да влезе в последния лайф.
 Краси Радков върви решително към успеха в
Краси Радков върви решително към успеха в „Като две капки вода“ сн. YouTube

Дарин натрупа доста негативи, откогато се причисли към панела в „На кафе“. Мариана също нервира хората, тъй като постоянно се оплаква и доста обича да подлага на критика, както и да недоволства от всичко и от всички. Тя даже беше декларирала, че ще напусне България, а почитателите на „Капките“ се  чудят за какво още не го е направила.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР