Краси Радков е големият победител в десетия сезон на обичаното

...
Краси Радков е големият победител в десетия сезон на обичаното
Коментари Харесай

Краси Радков спечели Като две капки вода

Краси Радков е огромният победител в десетия сезон на обичаното предаване за преобразявания " Като две капки вода ", заяви gospodari.com. След грандиозно финално шоу феновете дефинираха артиста за най-хубав подражател с последния му облик на великия Емил Димитров.
" Аз съм доста благополучен, само че усещам, че не трябваше да печеля тази премия. Хора, аз не мога да пея! Но доста се забавлявах. Искам да благодаря на публиката и продуцентите. Щастлив съм, само че е необичайно ", показа Краси Радков с присъщото си възприятие за комизъм и разгласи, че ще подари лекия автомобил, който завоюва, за благотворителна цел. Освен първото място, артистът получи и наградата " Мистър Враца Транслейтър ".
" Двойката цялостен живот ми е носила шанс в живота. Много съм удовлетворен от това второ място. Благодаря за поддръжката! Благодаря и на журито, и на Маги ", сподели Александър Сано, който приключи занимателната конкуренция втори. За финалната вечер артистът избра да се показа в облика на Васил Найденов с песента " Седем пъти ", а незабавно след осъществяването си бе отличен и с премията " Зърното на облика ".
Бронзовия орден феновете на NOVA избраха да отиде при Крисия. За финално осъществяване певицата бе заложила на Александра Бърк. " Много съм щастлива, че участвах. Много благодаря за поддръжката на всички ", разчувствана бе Крисия. Тя получи от шоуто и оценката " Малката огромна звезда ".
" На тази сцена се усещам ужасно. Това е изключителна страст и аз съм доста благополучен ", сподели Дарин Ангелов, откакто зае почетното четвърто място и купата " Мистър Огън Момиче " за имитациите си през сезона. Във финалния епизод той се превъплъти в облика на Влатко Стефановски и извърши емблематичната за българския спектакъл и доста персонална за артиста ария " Gipsy Song ", известна у нас като " Бел кон " от представлението " Хъшове ".
Шестимата участници, които не се класираха за финала, зарадваха публиката и феновете с три паметни дуета - " Бони М ", " Ритон " и Дони и Нети.
Десетият юбилеен сезон на " Като две капки вода " приключи уместно с общо осъществяване на всички участници на песента, направена особено за шоуто - " Спомен за Горубляне ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР