Кръщенето е празник, който оставя спомен за цял живот. Този

...
Кръщенето е празник, който оставя спомен за цял живот. Този
Коментари Харесай

Как да направим приказно кръщене?

Кръщенето е празник, който оставя спомен за цялостен живот. Този обред вкарва детето в духовния свят, сплотява фамилията, събира приятелите. С избирането на кръстник, ние вършим следващия значим и виновен избор за детето си. Роля, която този човек ще би трябвало да играе цялостен живот, тъй като кръщенето ни свързва с него вечно.

Насред тази церемониалност, в която всеки подробност е значим, родителите постоянно са комплицирани кое по какъв начин и за какво се прави, какво е нужно и по този начин се основава изцяло непотребен стрес. В желанието всичко да е напълно за празника и да ви улеснят, от магазини Bridal House (с представителни магазини в София и във Варна, както и на ) взеха решение да споделят с нас някои хрумвания и малко опит за най-необходимото към едно кръщене.

Подготовката е в основата на безукорен празник и доста добре знаем, че варненските родители се вълнуват от трендове в декорацията, подаръчетата, дрешките и аксесоарите. Затова значимо нещо, което би трябвало да обмислим, след кръстника и датите, е каква да бъде:

Темата на кръщенето

Темата на кръщенето е цялостният метод, по който желаете да наподобява то. От декорацията през основните аксесоари до дребните подаръчета за спомен - цялото оформление би трябвало да бъде стилно и издържано, с цел да даде звук на тържеството и то да бъде почувствано като премеждие. Родителите се стопират на светли, жизнерадостните цветове и занимателни детски тематики. Има и някои смели решения, разнообразни от синьо, розово и бяло.





Популярни тематики за кръщене: " морска ", " Малката принцеса/малкият принц ", " Горски феи ". Понякога това е обичаната играчка или баснословен воин на детето, плодове или цветя.

Кръстникът и неговата роля на тържеството

Кръстникът е най-важният човек на тържеството след детето. Това би трябвало да е ваш непосредствен, на който имате цялостно доверие, че ще е надеждна опора в духовния свят на детето ви. Връзката, която се основава сред вашето семейство и него, е връзка за цялостен живот и за двете страни и той също би трябвало да приема съществено отговорността

Част от ролята на кръстника е обезпечаването на избрани аксесоари и облеклата след кръщаването. Ако вие сте определени за кръстник, би трябвало да знаете, че сте длъжни да осигурите:

Ритуална свещ, забрадка с името и датата на събитието, кутийка за косичка, шише за миро, дребна забрадка и сапун за свещеника, кутия за дрешки и самите облекла.

Поинтересувайте се за условията на съответния храм, в който ще се организира церемонията. Там най-добре ще ви насочат за аксесоарите, метода на протичане и какво се чака от кръстника и родителите.

Дрешките на детето символизират неговото ново духовно начало

Затова белият цвят е за предпочитане. Момченцата и момиченцата могат да избират на място в магазините на Bridal House в и в и в онлайн магазина всред доста модели стилни и красиви публични тоалети. Кръстниците най-често се стопират на

Бяла ризка и костюм за момченце и бяла рокличка за момиченце.

Това са най-важните неща, които би трябвало да премислите за кръщенето на вашето дете. Ако имате още хрумвания и желаете тържеството да бъде в действителност впечатляващо и незабравимо, може да се консултирате на място във Варна или в София, както и напряко да поръчате онлайн и на. Каквото и да решението ви, можете да откриете голям избор още от:

Подаръчета за гостите, които да опаковате в стилни торбички, хавлиени кърпи с и без бродерия (с опция за бродерия на името на детето и датата), подготвени сетове от аксесоари, книга за посетители, която да остане спомен за детето.

Всяка година детето има рожден ден, имен ден, само че кръщенето е единствено едно в живота. Не е нужно да харчите доста пари, само че е добре да имате визия, добър асистент в организирането и богат избор – всичко това можете да да намерите:





- Удобно онлайн извършване на покупки



Прочети още в Hera.bg:


рекламна обява

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР