Кръшкачите стигат до неподозирани висини, за да прикриват забежките си.

...
Кръшкачите стигат до неподозирани висини, за да прикриват забежките си.
Коментари Харесай

Спортът - най-популярното алиби на кръшкачите

Кръшкачите стигат до неподозирани небеса, с цел да прикриват забежките си. Хората, чиито сътрудници спортуват постоянно, би трябвало да имат едно мислено.

Оказва се, че това е най-популярното оправдание на изневеряващите, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от английско изследване.

Допитването, осъществено измежду консуматори на уеб страницата за извънбрачни афери "Глийдън " демонстрира, че 49% от мъжете и 46% от дамите употребяват спорта като опрощение, с цел да изневеряват на половинките си.

Десет % от кръшкачите даже стигат до такава степен, че се снабдяват с участие в състезателен клуб, с цел да потулват извънбрачните си забежки.

Мъжете най-често употребяват като оправдание спортове с топка - тенис (31 процента), голф (22 процента) и футбол (16 процента).

Жените най-често оправдават изневерите си със занимания с йога(23 процента), пилатес (16 процента) и бягане (14 процента).

Дамите от време на време употребяват и излизанията по женски като опрощение да се отдават на фамилиарност отвън брачното ложе.

Сред известните алибита за невярност са също времето за себе си, шопингът, визитите в спа център и професионалните задължения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР