Кръшкачите е възможно да си намерят научно оправдание, след като

...
Кръшкачите е възможно да си намерят научно оправдание, след като
Коментари Харесай

Доказано: Мъжете са природно програмирани да изневеряват

Кръшкачите е допустимо да си намерят научно опрощение, откакто експерти потвърдиха, че мъжете са естествено програмирани да изневеряват, написа в. "Дейли мейл ".
Мъжкият мозък е по този начин организиран, че представителите на мощния пол да са по-изкушени да поддържат многочислени полови връзки спрямо дамите, предава Българска телеграфна агенция.
Според екипа на Чиен Лю от нюйоркския лицей Уагнър мъжете са по-нещастни, когато имат единствено една полова партньорка. В исторически проект мачовците с многочислени завоевания са получили еволюционно преимущество.
За разлика от тях дамите са по-доволни, когато могат да задържат един и същи сътрудник за по-дълъг интервал от време.
Нюйоркският екип е изследвал държанието на 1500 женени двойки. От изследването станало видно, че новобрачните мъже постоянно определяли половия си живот като "изключително приемлив ". В рамките единствено на една година, при три % от участниците ласкавите оценки за половите им преживявания спаднали от една до две степени. Било открито също, че женените двойки, които са били гаджета и през ученическите години, е най-вероятно да си изневерят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР