Красавиците смениха една дузина тоалети, на които би завидяла и

...
Красавиците смениха една дузина тоалети, на които би завидяла и
Коментари Харесай

Наталия Гуркова и Вероника Стефанова грейнаха в 3D роклите на BLiNK


Красавиците смениха една дузина тоалети, на които би завидяла и най-изисканата принцеса. Дантели, кристали, пера и доста ръчно направени цветя красят божествените рокли, дело на младата дизайнерка Ради Лазарова.

Колекцията й „ Womanity” е въодушевена от самостоятелната, дръзка и провокативна модерна жена. Визията е вълнуваща, динамична и съвременна. „ Womanity” е новото лице на женствеността.
Колекцията е изпълнена в настоящите цветови палитри Nude, Mocca, Blush, Gray, Burgundy, Royal Blue, Emerald Green&Black.

Изключително артистична и изискана, изпълнена от висококачествени ръчно нашити авторски дантели, ефирни и нежни материи като тюл и коприна, 3D флорални претекстове, пера, блестящи акценти – кристали, перли, мъниста; настоящи съчетания на цветове, които биха заинтригували и най-претенциозната дама. Част от моделите са 3 или 2 в 1 реализации, като по този метод се дава опция на бъдещите притежателки да комбинират една дреха в разнообразни разновидности – сменяйки горна или долна част, да се получи напълно нова, забавна и стилна визия.
За сбирката Womanity също са присъщи транспарантните елементи, голи гърбове, дълбоки деколта, дантелени панели, разнообразни женствени силуети и доста блестящи акценти в неповторима естетика.

Ради Лазарова е второ потомство основатели на вълнуващата, сантиментална и истинска визия на сватбени и публични тоалети. А под марката BLiNK ще откриете нейния присъщ креативен жанр. Целта на дизайнера е да предложи на дамата дреха, която да е стилна, запаметяваща се, висококачествена и основана по този начин, че да й отива изцяло. В BLiNK творят висококвалифицирани конструктори на облекло, технолози, декоратори, моделиери и така нататък С боязън, доста усърдие и обич към модата, те се стремят да основат мечтанат за всяка дама рокля и да задоволят и най-изтънчения усет.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР