Красавицата Пейдж ВанЗант загуби последната среща от настоящия си договор

...
Красавицата Пейдж ВанЗант загуби последната среща от настоящия си договор
Коментари Харесай

Красавицата Пейдж ВанЗант загуби последната си среща в UFC

Красавицата Пейдж ВанЗант загуби последната среща от сегашния си контракт с UFC.

В първия мач от главната карта на UFC 251 на „ Бойния остров “ в Абу Даби, 26-годишната американка отстъпи още в първия рунд пред непобедената Аманда Рибас . Двете се изправиха в дуел от категория „ перо “.

Двубоят стартира с лоу кик за Пейдж ВанЗант, след което двете влязоха в клич с замени на удари с коляно. Бразилката съумя да се възползва по-добре и смъкна съперничката си на земята. Рибас, която е първенец на Бразилия по джудо и притежател на международна купа по бразилско джу джицу, показва отлична работа на земя и бе близо да задуши русокосата хала, макар че получи удар в носа, от който текна кръв.

ВанЗант съумя да се отскубне за миг и двете се превъртяха, само че след две минути игра успеха бе присъдена на Рибас, която сполучливо приложи на Пейдж ВанЗант техника от граплинга „ arm bar “ (ключ на ръка).

26-годишната бразилка продължи победната си серия в UFC, като това бе нейна четвърта победа от четири мача , а серията и в ММА се усили на пет следващи триумфа. Рибас има единствено 1 загуба от 10 срещи.

Quick work!

@AmandaRibasUFC with the first round submission at #UFC251

We are LIVE on ESPN+ PPV https://t.co/2F9xYFPYfP #InAbuDhabi | @VisitAbuDhabi pic.twitter.com/egS17okbQp
— UFC (@ufc) July 12, 2020
„ Невероятно. Не мога да опиша какво се случи… Толкова съм прочувствена – бяха първите думи на Рибас. – Опитвам се да науча някои думи на арабски. Благодаря за опцията да се удрям тук. Мисля, че с този мач потвърдих, че няма значение къде си, а какво искаш да постигнеш. Никой не вярваше, че мога да победя девойки, които се приготвят в огромни зали. “

Непобедената бразилка призна, че избира по-леката категория и посвети триумфа на своя сенсей Алекс за рождения му ден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР