Красавицата Ива Русинова, която участва в ралита с автомобили, от

...
Красавицата Ива Русинова, която участва в ралита с автомобили, от
Коментари Харесай

Снахата на Аня Пенчева - неустоимо секси

Красавицата Ива Русинова, която взе участие в ралита с коли, от три години е гадже със сина на актрисата Ангел Караньотов, първенец по супермото. Провокативната Ива обича да провокира мъжкото въображение със свои снимки в обществените мрежи, тъкмо както и Аня палеше фантазиите на мощния пол през 80-те години на предишния век.

24-годишният Ангел е неразлъчен с Ива и даже обмисля да мине под венчило с нея. Преди време той даже й подари пръстен, прикрит в шоколадово яйце. Младият мъж посочи, че бижуто не е годежно, само че с него желае да покаже мощните си усеща към Русинова.

Актрисата поддържа младите, само че в последно време се вълнува повече от раждането на първото дете на щерка си Петя. Кариерата й също е във напредък. Тя взе участие в хитовата режисура " Тя, той и още двама-трима ", която към този момент беше представяна на подиуми в цялата страна.

Освен това интензивно репетира и в театър, в който ще си партнира със остарялата си обич Стефан Данаилов, предават от Галерия. Представлението скоро ще бъде показано за първи път.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР