Красавицата е кметска щерка и любима на най-младия общински съветник

...
Красавицата е кметска щерка и любима на най-младия общински съветник
Коментари Харесай

Търновска царица украси Cosmopolitan

Красавицата е кметска дъщеря и обичана на най-младия общински консултант във Велико Търново

Студентката по политология във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий ” Биляна Първанова се прочу в остарялата столица откакто се разбра, че ликът и е оповестен в унгарското издание на известното в целия свят дамско списание COSMOPOLITAN. 22-годишната хубавица с изключение на, че учи, работи и като фото модел.
 s6-3  s6-2  s6-4  s6-5  s6-6  s6-1
“Снимката е на фотографа Сандро Тасевски. Авторските права на фотографията са изплатени от майстора на обектива, пред който направих фотосесия предходната година ”, изясни за “Труд ” Биляна Първанова.

Тя разясни, че фотографията е приложена към материал със заглавие “Колко време може да прекарате без мобилния си телефон ”. Фотографията на русото момиче илюстрира проучване за обществените потребности на нежния пол.

“Фотосът е от броя от октомври 2017 година, само че едвам в този момент разбрах, че е бил оповестен ”, показа Биляна.
Тя обаче не крие, че това не е първата и фотография, продадена за фешън издания в чужбина. Преди време снимка на чаровната болярка се появила в известен немски уебсайт.

“Снимката бе приложена към обява на тематика “Как да се оправим с депресията. Поласкана съм, че ме виждат и че има интерес към работата ми. Смятам да се развъртвам в тази сфера, макар че имам и други обичани занимания. Наесен ще съм четвърти курс студентка ”, разкрива Биляна.

Младата дама избрала да учи политология, тъй като обичаните и хора са свързани с политиката. Майка и Снежана Първанова, която беше публицист във Велико Търново, сега е първи мандат кмет на град Дебелец. Приятелят на красивата моделка Георги Недев е търновски парламентарист и регионален координатор на МГЕРБ.

Освен, че е красива, тя е и надарена и се занимава с гримьорство. Завършила е курс преди 2 години и в този момент работи в салон за хубост в Дебелец, където преди не е имало експерт. Специализирала се е в безиглено слагане на хиалурон при разкрасителни лечения. Подкрепя новаторските процедури и има вяра, че човек би трябвало да е в крайник с новите фешън трендове. Като предизвикателство в практиката си тя дефинира гримирането на възрастни дами, от чиито лица би трябвало да заличи белезите на времето.

Биляна е и модел, а кариерата и в тази област стартирала преди 5 години. Тя била видяна, откакто инцидентно я потърсили за рекламна фотосесия на българска марка облекла.

“Приех на смешка предлагането, само че работата доста ми хареса и по този начин и до през днешния ден не преставам да съм рекламно лица на тази компания. Отскоро популяризирам и първокласна линия долни дрехи. Първоначално се тормозих и известно време се колебах дали да се фотографирам по нищожно облекло, само че се уверих, че всичко е доста дискретно, а екипът подготвя към този тип фотоси. Много добре работя и на драго сърце театралнича пред фотографа Йоана Бояджиева ”, споделя Биляна Първанова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР